|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:24 pm
]Goth bless[ Witam wszystkich ^_^ Powiedzcie, co myslicie o tym 3nodding heart  myslimy ze jest to seksi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzieki wam crying 3nodding heart Jak sie uda, to dostane za to kupe szmalu wink Ale niezle sie nad tym nameczylem wink Jaswinder... siadam, rysuje, obrabiam - gotowe 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam wszystkich ^_^ Powiedzcie, co myslicie o tym 3nodding heart  ojejq.... szczeka mi opadla..... heart tak w ogole to hej wam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:25 pm
]Goth Bless[ forever!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:26 pm
opcy myslimy ze jest to seksi! Czesc Yoghurthcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:34 pm
]Goth bless[ opcy myslimy ze jest to seksi! Czesc Yoghurthcie xd hejhej.......... no co..... sam powiedz czy to nie brzmi fantastycznoerpegowo?!?!!? sciagam: Blur - Think Tank //Now Playing: Beck [Guero #11] Farewell Ride [4:18]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:44 pm
a buuu.... gloopia biola angielska.....mam nadzieje ze kobieta nam przelozy ta klasowe.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:48 pm
Kurde, tak malo cos piszecie.. Opcy - tak... jak sam napisales wczesniej przez "th" i "gh" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:50 pm
]Goth bless[ Kurde, tak malo cos piszecie.. Opcy - tak... jak sam napisales wczesniej przez "th" i "gh" 3nodding sie znam na erpegach w koncu to nazwe umiem dobrac....... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:51 pm
]Goth bless[ Kurde, tak malo cos piszecie.. Opcy - tak... jak sam napisales wczesniej przez "th" i "gh" 3nodding ja produkuje mega-sciagi... to wy malo piszecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:52 pm
Dobranoc. Mylych snow zycze (wole niewiedziec jakich) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:53 pm
Miho_14 ]Goth bless[ Kurde, tak malo cos piszecie.. Opcy - tak... jak sam napisales wczesniej przez "th" i "gh" 3nodding ja produkuje mega-sciagi... to wy malo piszecie xp czy chwalilem sie juz ze wrzucilem zdjecie na ktorym jestem trzezwy do galeri???? ale ze mnie próżna swinia........... spadam dobrejnocy zycze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:53 pm
Ozual Dobranoc. Mylych snow zycze (wole niewiedziec jakich) xd taa... ostatnio mi sie snili jacys brudni (aczkolwiek przystojni xp )zebracy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:00 pm
opcy czy chwalilem sie juz ze wrzucilem zdjecie na ktorym jestem trzezwy do galeri???? ale ze mnie próżna swinia........... spadam dobrejnocy zycze! dobranoc dobranoc... ja zakuwam o medulli oblongacie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|