|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:39 pm
Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart czy ty mnie obrashasz ??!! crying crying crying xd *przytuuuuuuuuuuuul* heart wybaczam xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:39 pm
Ozzwald Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart to tylko amerykanska propagadna, nie wierz we wszystko... uff to mi ulshylo 3nodding widze ze tu wiekshosc osoob dyskryminuje piekny jezyk rosyjski sweatdrop xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:40 pm
Azram Ozzwald Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart to tylko amerykanska propagadna, nie wierz we wszystko... uff to mi ulshylo 3nodding widze ze tu wiekshosc osoob dyskryminuje piekny jezyk rosyjski sweatdrop xd xd xd jak dyskryminuje, ja i opcy jestesmy ruskimi partyzantami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Ozzwald Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart to tylko amerykanska propagadna, nie wierz we wszystko... uff to mi ulshylo 3nodding widze ze tu wiekshosc osoob dyskryminuje piekny jezyk rosyjski sweatdrop xd xd xd jak mozemy dyskryminowac jak jestesmy RUSKIMI PARTYZANTAMI!!!! Szto ty gawarisz?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart czy ty mnie obrashasz ??!! crying crying crying xd *przytuuuuuuuuuuuul* heart wybaczam xd xd xd YeY !! xp heart *przytuuuuuuuul* heart masz taaakie dobre serce ze wybaczysh mi WSZYSTKO 3nodding heart 3nodding xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:41 pm
Azram Lethiel Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart czy ty mnie obrashasz ??!! crying crying crying xd *przytuuuuuuuuuuuul* heart wybaczam xd xd xd YeY !! xp heart *przytuuuuuuuul* heart masz taaakie dobre serce ze wybaczysh mi WSZYSTKO 3nodding heart 3nodding xd xd xd stare ... scream ... argh.. stare .. prawda redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:42 pm
opcy Azram Ozzwald Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart to tylko amerykanska propagadna, nie wierz we wszystko... uff to mi ulshylo 3nodding widze ze tu wiekshosc osoob dyskryminuje piekny jezyk rosyjski sweatdrop xd xd xd jak mozemy dyskryminowac jak jestesmy RUSKIMI PARTYZANTAMI!!!! Szto ty gawarisz?!?! izwinitie pażałsta !! ja nie znał szto wy krasnyje partyzanty gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:44 pm
Lethiel stare ... scream ... argh.. stare .. prawda redface xd mraaaauuurr.... ;*** heart Kochana jestes xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:44 pm
Azram Lethiel stare ... scream ... argh.. stare .. prawda redface xd mraaaauuurr.... ;*** heart Kochana jestes xd heart tja... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:50 pm
scream Kauabanga!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:51 pm
opcy scream Kauabanga!!!!!!!!!!! OMG !!!! eek eek eek xd Turtle power !!!! scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:52 pm
Lethiel opcy scream Kauabanga!!!!!!!!!!! OMG !!!! eek eek eek xd Turtle power !!!! scream heart moim ulubionym turtlesem byl Donatello......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:54 pm
opcy moim ulubionym turtlesem byl Donatello......... 3nodding tesh go loobilem ... ale tylko Leonardo moogl opcinac łby i obierac kartofle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:56 pm
opcy Lethiel opcy scream Kauabanga!!!!!!!!!!! OMG !!!! eek eek eek xd Turtle power !!!! scream heart moim ulubionym turtlesem byl Donatello......... 3nodding moim Michalangelo blaugh heart whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|