|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:19 pm
Kitty ShadowCat Lethiel agut Heyka *przytula wszystkich smile * Nareszcie mi net dziala!! *szczesliwa xd * witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee ja tesh kiedys w tibiu grałam wink a w jakim świecie (jeśli można spytać) 3nodding *zakopooje sie w grzywce Opcego* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:19 pm
ok to ja mykam tymczasowo...moeze zawitam za godzine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:20 pm
Lethiel *zakopooje sie w grzywce Opcego* ninja aha... rozumiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:21 pm
Kitty ShadowCat Lethiel agut Heyka *przytula wszystkich smile * Nareszcie mi net dziala!! *szczesliwa xd * witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee ja tesh kiedys w tibiu grałam wink a w jakim świecie (jeśli można spytać) 3nodding nie pamietam........... dupiate to bylo i se dalem spokoj......... teraz w srodziemie pogrywam..... fajne to bo nie trzeba codziennie grac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:21 pm
Kitty ShadowCat Ozual Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink ja gram w tibie a w jakim świecie? wink i jak się zwie twoja postać? na dolerze Izzoth, a na Asterze Zarial , aty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:22 pm
Ozual Kitty ShadowCat Ozual Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink ja gram w tibie a w jakim świecie? wink i jak się zwie twoja postać? na dolerze Izzoth, a na Asterze Zarial , aty? Silvera, Jamera, Arcania biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:24 pm
moja postac sie nazywala Yoghurth...... bardzo to "RPGowe" imie bo ma sylaby "gh" i "th" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:24 pm
Vykk ok to ja mykam tymczasowo...moeze zawitam za godzine papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:26 pm
opcy moja postac sie nazywala Yoghurth...... bardzo to "RPGowe" imie bo ma sylaby "gh" i "th" 3nodding wow... szpanerze :> *czesu czesu opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:28 pm
tio ja idu.... jutro muszę wcześnie wstać... dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:35 pm
Lethiel opcy moja postac sie nazywala Yoghurth...... bardzo to "RPGowe" imie bo ma sylaby "gh" i "th" 3nodding wow... szpanerze :> *czesu czesu opcego* no ba............ a zebym byl jeszce wiekszy szpaner to wrzucilem zdjecie do galerii....... 3nodding xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:35 pm
zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:37 pm
Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart to tylko amerykanska propagadna, nie wierz we wszystko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:38 pm
opcy Lethiel opcy moja postac sie nazywala Yoghurth...... bardzo to "RPGowe" imie bo ma sylaby "gh" i "th" 3nodding wow... szpanerze :> *czesu czesu opcego* no ba............ a zebym byl jeszce wiekszy szpaner to wrzucilem zdjecie do galerii....... 3nodding xd xd xd xd xd xd mruuuuuuu.... :> . przystojniacha z ciebie :> *czesze irokeza* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:38 pm
Ozzwald Azram zdrastwujtie druzja moi !! blaugh ja słyszał szto maja dziewuszka gruscit za mnoj !! heart to tylko amerykanska propagadna, nie wierz we wszystko... imperialistyczne pomywacze swinskich koryt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|