|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:06 pm
Lethiel opcy taaa.................. nudno.......... //Now Playing: Manfred Mann's Chapter 3 [Late Night Tales by Four Tet #04] One Way Glass [3:37] wlasnie miala to napisac xd *wdrapooje mu sie na glowe* whee cos sie w ogole dzis dzialo.....?? bo niby bylem ale nic nie pamietam........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:07 pm
ktoś z was gra w tibię? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:08 pm
opcy Lethiel opcy taaa.................. nudno.......... //Now Playing: Manfred Mann's Chapter 3 [Late Night Tales by Four Tet #04] One Way Glass [3:37] wlasnie miala to napisac xd *wdrapooje mu sie na glowe* whee cos sie w ogole dzis dzialo.....?? bo niby bylem ale nic nie pamietam........ nio wlasnie nie za bardzo.. sweatdrop nuuuda przez caly dzien !! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:09 pm
Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink tak ogolnie to ci powiem ze Kiray kiedys gra,l ale go teraz nie ma i nie wiem czy jeszcze gra..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:10 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink tak ogolnie to ci powiem ze Kiray kiedys gra,l ale go teraz nie ma i nie wiem czy jeszcze gra.. masz na mysli kiarta?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:12 pm
Vykk Ozzwald Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink tak ogolnie to ci powiem ze Kiray kiedys gra,l ale go teraz nie ma i nie wiem czy jeszcze gra.. masz na mysli kiarta?? xp nie chodzi mi o Kiraya... mojego kumpla ktory jest tu od niedawna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink ja gram w tibie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Vykk Ozzwald Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink tak ogolnie to ci powiem ze Kiray kiedys gra,l ale go teraz nie ma i nie wiem czy jeszcze gra.. masz na mysli kiarta?? xp nie chodzi mi o Kiraya... mojego kumpla ktory jest tu od niedawna... aha spox...mamy tylku nowych gaian ze nie jestem w stanie sie juz polapac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:13 pm
Heyka *przytula wszystkich smile * Nareszcie mi net dziala!! *szczesliwa xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:14 pm
Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink ja kiedys gralem ale mi przeszlo.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:15 pm
agut Heyka *przytula wszystkich smile * Nareszcie mi net dziala!! *szczesliwa xd * hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:15 pm
agut Heyka *przytula wszystkich smile * Nareszcie mi net dziala!! *szczesliwa xd * czesc........ jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:16 pm
Ozual Kitty ShadowCat ktoś z was gra w tibię? wink ja gram w tibie a w jakim świecie? wink i jak się zwie twoja postać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:17 pm
agut Heyka *przytula wszystkich smile * Nareszcie mi net dziala!! *szczesliwa xd * witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee ja tesh kiedys w tibiu grałam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:18 pm
Lethiel agut Heyka *przytula wszystkich smile * Nareszcie mi net dziala!! *szczesliwa xd * witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee ja tesh kiedys w tibiu grałam wink a w jakim świecie (jeśli można spytać) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|