|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:34 pm
Ozual mhmmh o mnie nikt niedba crying crying crying crying nie martw sie *przytula* znajdz sobie kogos kto bedzie o ciebie dbal whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:34 pm
opcy Ozual mhmmh o mnie nikt niedba crying crying crying crying jak chcesz to moge ci kopa zasadzic......... mmhmmh nie dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:35 pm
nieumien cytowac chmurek crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:36 pm
=Kiryo= Ja juz spadac musze. Narazie. Papasie Illune :* papa :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Let nu wiem oczy tak na lapu capu byly ;p Oz yhym yhym zapisuje w notatniku dobra to ide wymyslac inny sposob na zarabianie ^^ ...ja bym na Twoim miejscu z tego nie rezygnował ...dopracuj to troche i będzie git wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder to mash jeszcze raz Letiś 3nodding najbardziej mi sie pierwsze podobaja whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:37 pm
Ja- Yosei ...Gosiak - mi sie podoba - tylko właśnie twarz bym poprawił - bo wygląda na taką niepocieszoną kobietę wink ...no i do tego - musiałoby być lepiej zeskanowane (o ile to jest skanowane sweatdrop ) no i wyostrzone w jakims programie graficznym czy coś takiego... nu wiem bo to nie bylo skanowane jakbym miala juz rysowac to bym skanowala ale to tylko z cyfrowki bylo (yhym yhym poprawic twarz :])
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:37 pm
Ozual nieumien cytowac chmurek crying crying crying crying crying ...bosko (naciśnij "quote")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:38 pm
Ja- Yosei Gosiak Let nu wiem oczy tak na lapu capu byly ;p Oz yhym yhym zapisuje w notatniku dobra to ide wymyslac inny sposob na zarabianie ^^ ...ja bym na Twoim miejscu z tego nie rezygnował ...dopracuj to troche i będzie git wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:39 pm
jak zrobilas cieniowane literki w quescie Leti?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:39 pm
Ja- Yosei Gosiak Let nu wiem oczy tak na lapu capu byly ;p Oz yhym yhym zapisuje w notatniku dobra to ide wymyslac inny sposob na zarabianie ^^ ...ja bym na Twoim miejscu z tego nie rezygnował ...dopracuj to troche i będzie git wink ooo a jednak sa jakies szanse(zobaczymyco z tego bedzie) :] dzieki za pomoc :* *bierze sie do pracy biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:40 pm
Jaswinder jak zrobilas cieniowane literki w quescie Leti? ninja ... to sekret ... ninja nie powiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:42 pm
Lethiel Jaswinder jak zrobilas cieniowane literki w quescie Leti? ninja ... to sekret ... ninja nie powiem xd a ja wiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:42 pm
Jaswinder jak zrobilas cieniowane literki w quescie Leti? squote'uj sobie jej posta z questa i zobac..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|