|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:57 am
Illune moja ex wife z Ragnaroka A tera sie jakoś polepszyło. A co wy myślicie o moich włoskach ? sad Dla mnie są ładne razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:58 am
Illune Melania Moon Illune =Kiryo= Ile tu mamy ludzi bo mi paluchy zdechna od witania sie z kazdym oddzielnie a wiec: MIŁO MI POZNAĆ WSZYSTKICH KOGO JESZCZE NI POZNAŁEM ITP. ITD. xp gonk Zmień włoski...zmień, zmień, zmień.... scream ninja a czemu ci sie jego wloski nie podobaja? ninja oficjalnie mnie tu nie maBo dziwnie wyglądaja...prooooooooooooooooooooooooooosze zmień gonk ninja jak dla mnie moze byc wink ninja oficjalnie mnie tu nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:58 am
=Kiryo= Illune moja ex wife z Ragnaroka A tera sie jakoś polepszyło. A co wy myślicie o moich włoskach ? sad Dla mnie są ładne razz wiesz akurat w moim przekonaniu facet z dlugimi wlosami wyglada dziwnie nie mowie ze zle ale dziwnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:59 am
=Kiryo= Illune moja ex wife z Ragnaroka A tera sie jakoś polepszyło. A co wy myślicie o moich włoskach ? sad Dla mnie są ładne razz *wyciąga z szafki nożyczki* hm.....ty nie zmieniasz to ja zmieie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:00 pm
Tylko mnie meczy żebym je zmienił..... nawet sznatażuje XD Swojego męża O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:01 pm
hulo *macha do niej z kanapy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:01 pm
HeeroX *usmiecha sie do koteczka i caluje ja w policzek* ninja *wtula sie w liska* ninja oficjalnie mnie tu nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:02 pm
HeeroX hulo *macha do niej z kanapy* witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*chow sie za Lethiel* Ratunku Illune idzie na mnie z nożyczkami aaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja hello *przytula* ninja oficjalnie mnie tu nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jakby co to jestem................
//Now Playing: A Tribe Called Quest [Midnight Marauders #01] Award Tour [3:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= *chow sie za Lethiel* Ratunku Illune idzie na mnie z nożyczkami aaaaaaaaaaa O.o eee.. witaj *przytuuuuuul* whee illciu.. czemu atakoojesh go nozyczkami O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:03 pm
Melania Moon HeeroX *usmiecha sie do koteczka i caluje ja w policzek* ninja *wtula sie w liska* ninja oficjalnie mnie tu nie ma*obejmuje ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 12:03 pm
Melania Moon ninja hello *przytula* ninja oficjalnie mnie tu nie ma *prztuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj opcusiu 4laugh *przytuuuuula mocniootko* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|