|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:47 am
dzieki :3 to z takiej jednej stronki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:49 am
agut =Kiryo= Jak ktoś tu jest to niech wie że I'm back ninja biggrin heyka *przytula* a ja Cie nie znam crying Ale tera poznasz biggrin Jestem Kiryo miło mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:49 am
Setsuna Dragonclaw mykam ludziska papaty whee ninja papap *przytula* ninja oficjalnie mnie tu nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:51 am
Ile tu mamy ludzi bo mi paluchy zdechna od witania sie z kazdym oddzielnie a wiec:
MIŁO MI POZNAĆ WSZYSTKICH KOGO JESZCZE NI POZNAŁEM ITP. ITD. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:52 am
ninja *siada obok liska* smile ninja oficjalnie mnie tu nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Kiryo pamietaj tylko jedna zasada nie rob za duzo quote bo bedziesz mial osobnika Kukus ziobro na ogonie i nie da ci spokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Ile tu mamy ludzi bo mi paluchy zdechna od witania sie z kazdym oddzielnie a wiec: MIŁO MI POZNAĆ WSZYSTKICH KOGO JESZCZE NI POZNAŁEM ITP. ITD. xp gonk Zmień włoski...zmień, zmień, zmień.... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:54 am
Zapamiętam to dzięki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:54 am
Illune =Kiryo= Ile tu mamy ludzi bo mi paluchy zdechna od witania sie z kazdym oddzielnie a wiec: MIŁO MI POZNAĆ WSZYSTKICH KOGO JESZCZE NI POZNAŁEM ITP. ITD. xp gonk Zmień włoski...zmień, zmień, zmień.... scream ninja a czemu ci sie jego wloski nie podobaja? ninja oficjalnie mnie tu nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:55 am
Rozumiem ze ty i Illune jestescie para smile to jeszcze jedna rada zawsze sie sluchaj swojej pani wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 11:56 am
Melania Moon Illune =Kiryo= Ile tu mamy ludzi bo mi paluchy zdechna od witania sie z kazdym oddzielnie a wiec: MIŁO MI POZNAĆ WSZYSTKICH KOGO JESZCZE NI POZNAŁEM ITP. ITD. xp gonk Zmień włoski...zmień, zmień, zmień.... scream ninja a czemu ci sie jego wloski nie podobaja? ninja oficjalnie mnie tu nie maBo dziwnie wyglądaja...prooooooooooooooooooooooooooosze zmień gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|