|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:04 am
[ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] to questuj, questuj. mnie jakos ciezko jest znalezc ciekawy item warty questowania. hm.. to poquestooj na AFK dla mnie blaugh xd mhm.. .. nie, nie moge. odebralbym ci cala przyjemnosc blaugh jasne .. w końcu co to za przyjemnośc tak dostać AFK bez wysiłq xd xd xd a propo questowania.. mialam sie do pana zglosić jak uzbieram jkąś przyzwoita soomke na Steel-plated Ninja Band .. nio to powiedzmy ze mam xd ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:04 am
*wklada kwiatki do wazoniku...gdzie jest Addik??Przeciez chcial kwiatki blaugh * *przytula lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:05 am
PointZer0 Witam wszystkich , ja na niedługo wpadam... witaj Zeroosiu 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee Ill.. ninja to tajniasta groopa specjalna xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ferjana ja sie bede uczyc hiszpanskiego biggrin *wyciaga kartke slowek i.. sie uczy* >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam wszystkich , ja na niedługo wpadam... heyka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut *wklada kwiatki do wazoniku...gdzie jest Addik??Przeciez chcial kwiatki blaugh * *przytula lethiel* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:08 am
Illune Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee Co to Brygata LL?Hey Illune *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:10 am
Wie ktos ile kosztuje spodniczka w kratke??(taka szkocka razz ) *Liczy goldy i ma nadzieje ze jej starczy...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:11 am
agut Wie ktos ile kosztuje spodniczka w kratke??(taka szkocka razz ) *Liczy goldy i ma nadzieje ze jej starczy...* 1k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:14 am
Lethiel agut Wie ktos ile kosztuje spodniczka w kratke??(taka szkocka razz ) *Liczy goldy i ma nadzieje ze jej starczy...* 1k 3nodding a ile to 1k ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:14 am
Lethiel [ Kaku ] Lethiel [ Kaku ] to questuj, questuj. mnie jakos ciezko jest znalezc ciekawy item warty questowania. hm.. to poquestooj na AFK dla mnie blaugh xd mhm.. .. nie, nie moge. odebralbym ci cala przyjemnosc blaugh jasne .. w końcu co to za przyjemnośc tak dostać AFK bez wysiłq xd xd xd a propo questowania.. mialam sie do pana zglosić jak uzbieram jkąś przyzwoita soomke na Steel-plated Ninja Band .. nio to powiedzmy ze mam xd .. o..super, 28k za Ninja jest dla ciebie ok? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:15 am
agut Lethiel agut Wie ktos ile kosztuje spodniczka w kratke??(taka szkocka razz ) *Liczy goldy i ma nadzieje ze jej starczy...* 1k 3nodding a ile to 1k ?? sweatdrop 1000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:15 am
agut Lethiel agut Wie ktos ile kosztuje spodniczka w kratke??(taka szkocka razz ) *Liczy goldy i ma nadzieje ze jej starczy...* 1k 3nodding a ile to 1k ?? sweatdrop xd *upada w sterte poduszek* 1 000 g 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:16 am
Ozzwald agut Lethiel agut Wie ktos ile kosztuje spodniczka w kratke??(taka szkocka razz ) *Liczy goldy i ma nadzieje ze jej starczy...* 1k 3nodding a ile to 1k ?? sweatdrop 1000 dzieki *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:16 am
[ Kaku ] o..super, 28k za Ninja jest dla ciebie ok? 3nodding whee heart 3nodding jejq !! wreszcie bede ją miała 4laugh *skacze ze szczęścia* whee whee heart whee whee *ćmooook Kaku w czolo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|