|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:49 am
M-Teen pa Lethi: ja chce NM SCARFA!!! gonk ech... questowałam na niego pool roq xp ... wrrr.. brakowalo mi 10k.. cena wzrosla o 20k.. potem brakowalo mi 6k .. cena wzrosla o 30k . dalam sobie spokooj crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:51 am
Lethiel M-Teen pa Lethi: ja chce NM SCARFA!!! gonk ech... questowałam na niego pool roq xp ... wrrr.. brakowalo mi 10k.. cena wzrosla o 20k.. potem brakowalo mi 6k .. cena wzrosla o 30k . dalam sobie spokooj crying sad siet sad ale ja przynajmniej postaram sie poquestowac.. najwyzej sobie cos za to kupie razz (edit: chyba zwariowalam to piszac)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:52 am
Lethiel M-Teen pa Lethi: ja chce NM SCARFA!!! gonk ech... questowałam na niego pool roq xp ... wrrr.. brakowalo mi 10k.. cena wzrosla o 20k.. potem brakowalo mi 6k .. cena wzrosla o 30k . dalam sobie spokooj crying sad Hey Lethi, teraz questowac na nm scarf to samobojstwo.. dosc ciezko uzbierac tyle kasy, bez przekretow :XP: choc przez ostatnie 2 tygodnie cena wahala sie i spadla o jakies 100k.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:53 am
M-Teen Lethiel M-Teen pa Lethi: ja chce NM SCARFA!!! gonk ech... questowałam na niego pool roq xp ... wrrr.. brakowalo mi 10k.. cena wzrosla o 20k.. potem brakowalo mi 6k .. cena wzrosla o 30k . dalam sobie spokooj crying sad siet sad ale ja przynajmniej postaram sie poquestowac.. najwyzej sobie cos za to kupie razz (edit: chyba zwariowalam to piszac) ale ja miałam tak samo xd .. spokojnie blaugh przynajmniej uzbierałam troshq kasy przez ten czas.. nio ale.. NS nie ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:54 am
[ Kaku ] Lethiel M-Teen pa Lethi: ja chce NM SCARFA!!! gonk ech... questowałam na niego pool roq xp ... wrrr.. brakowalo mi 10k.. cena wzrosla o 20k.. potem brakowalo mi 6k .. cena wzrosla o 30k . dalam sobie spokooj crying sad Hey Lethi, teraz questowac na nm scarf to samobojstwo.. dosc ciezko uzbierac tyle kasy, bez przekretow :XP: choc przez ostatnie 2 tygodnie cena wahala sie i spadla o jakies 100k. jednak narazie poquestuje na te listy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:54 am
[ Kaku ] Lethiel M-Teen pa Lethi: ja chce NM SCARFA!!! gonk ech... questowałam na niego pool roq xp ... wrrr.. brakowalo mi 10k.. cena wzrosla o 20k.. potem brakowalo mi 6k .. cena wzrosla o 30k . dalam sobie spokooj crying sad Hey Lethi, teraz questowac na nm scarf to samobojstwo.. dosc ciezko uzbierac tyle kasy, bez przekretow :XP: choc przez ostatnie 2 tygodnie cena wahala sie i spadla o jakies 100k. tja.. kiedys koshtowal 60 k heart heart heart gonk heart heart heart ech.. tylko ze wtedy ja miałam 30k stare buuuuu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:56 am
M-Teen [ Kaku ] Lethiel M-Teen pa Lethi: ja chce NM SCARFA!!! gonk ech... questowałam na niego pool roq xp ... wrrr.. brakowalo mi 10k.. cena wzrosla o 20k.. potem brakowalo mi 6k .. cena wzrosla o 30k . dalam sobie spokooj crying sad Hey Lethi, teraz questowac na nm scarf to samobojstwo.. dosc ciezko uzbierac tyle kasy, bez przekretow :XP: choc przez ostatnie 2 tygodnie cena wahala sie i spadla o jakies 100k. jednak narazie poquestuje na te listy xp to questuj, questuj. mnie jakos ciezko jest znalezc ciekawy item warty questowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:57 am
[ Kaku ] to questuj, questuj. mnie jakos ciezko jest znalezc ciekawy item warty questowania. hm.. to poquestooj na AFK dla mnie blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:59 am
Lethiel [ Kaku ] to questuj, questuj. mnie jakos ciezko jest znalezc ciekawy item warty questowania. hm.. to poquestooj na AFK dla mnie blaugh xd mhm.. .. nie, nie moge. odebralbym ci cala przyjemnosc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:59 am
witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:02 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuul* whee Co to Brygata LL?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 10:03 am
Witam wszystkich , ja na niedługo wpadam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|