|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:38 am
Baliaur xd papathus.,.. jak myslicie czy w ciagu m-ca ew 2 uzbieram na ankletsy?? Lovelasie.. ty... ty.... ty.... PIIIIIIIIIIPPPPPPPP hm.. jezeli jesteś bardzo zawzieta xd .. to tak 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:39 am
*podpala Lovelasowi kudelki* nie za goraco ci zlotko??? lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:39 am
Baliaur ninja zaraz sie zamienie w krwiorzerczego misia... esh to sie zaczyna robic nudne.. GRYZli.... fech.. sprzedaj tego misia za 4,5 k i bedziesz miala o 4,5 k mniej drogi do swoich ankletsów 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:41 am
M-Teen Baliaur ninja zaraz sie zamienie w krwiorzerczego misia... esh to sie zaczyna robic nudne.. GRYZli.... fech.. sprzedaj tego misia za 4,5 k i bedziesz miala o 4,5 k mniej drogi do swoich ankletsów 3nodding nieeeeeeeeeee nieee mojego szalonego misia.... moznaby powiedziec ze jego polowa jest Ozza... tylko nie misia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:42 am
Baliaur *podpala Lovelasowi kudelki* nie za goraco ci zlotko??? lol nie- a mozesz palnikiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:44 am
Lavagetas_heqetai Baliaur *podpala Lovelasowi kudelki* nie za goraco ci zlotko??? lol nie- a mozesz palnikiem? hmmm..,. *bieze lyk benzyny wydmuchuje ja podpalajac zapalnuczka ze swiecaca sie rozowa maryhuana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur M-Teen Baliaur ninja zaraz sie zamienie w krwiorzerczego misia... esh to sie zaczyna robic nudne.. GRYZli.... fech.. sprzedaj tego misia za 4,5 k i bedziesz miala o 4,5 k mniej drogi do swoich ankletsów 3nodding nieeeeeeeeeee nieee mojego szalonego misia.... moznaby powiedziec ze jego polowa jest Ozza... tylko nie misia... xp jak tam chcesz.. ja musislam sprzedac lunar cloaka zeby miec LAURA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen jak tam chcesz.. ja musislam sprzedac lunar cloaka zeby miec LAURA!!! ja sie zbyt przywiazuje do misia... jak do mojej kici xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:45 am
pomooooshcie mi bumpac gonk heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:46 am
Lethiel pomooooshcie mi bumpac gonk heart xd niestety.. teraz nie moge za kwile spadam... ale jak znoof bede to moge ci z 10 bumpooow obiecac... mi sie na moimn quescie tyz bumpowac nie kce gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|