|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur nieee!!!!!!!!1 TO RANDKA W CIEMNO*chowa sie pod fotel* i to niby ja jestem strashna?? hehe XD ejj *traca ja patykiem* xd z Ozzem było gorzej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:27 am
Ntsumi_Aya Baliaur nieee!!!!!!!!1 TO RANDKA W CIEMNO*chowa sie pod fotel* i to niby ja jestem strashna?? hehe XD ejj *traca ja patykiem* xd z Ozzem było gorzej xd ale to byl OZZ.. w ogole ostatnio z gildi zrobil sie klub zolamanych serc ostatnio xp scream scream gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:27 am
Baliaur u mnie nikotynowa lol *rozmarzyla sie* nalogi sa fajne.. fajniaste... bardzo bardzo.. a ja jestem glupia... no i co z tego/? xd heart xd xd xd ejj Pisio, a tobie nie zadobrze? xd *pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:29 am
Baliaur w ogole ostatnio z gildi zrobil sie klub zolamanych serc ostatnio xp scream scream gonk gonk gonk tez to zauwazylas rolleyes ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ale to byl OZZ.. w ogole ostatnio z gildi zrobil sie klub zolamanych serc ostatnio xp scream scream gonk gonk gonk zalamanych serc Oo bardziej sie z tego zrobilo niecenzuralne miejsce xd ok ja musze juz leciec ^^ bye bye ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Baliaur u mnie nikotynowa lol *rozmarzyla sie* nalogi sa fajne.. fajniaste... bardzo bardzo.. a ja jestem glupia... no i co z tego/? xd heart xd xd xd ejj Pisio, a tobie nie zadobrze? xd *pac poducha* xd nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:30 am
Ntsumi_Aya Baliaur u mnie nikotynowa lol *rozmarzyla sie* nalogi sa fajne.. fajniaste... bardzo bardzo.. a ja jestem glupia... no i co z tego/? xd heart xd xd xd ejj Pisio, a tobie nie zadobrze? xd *pac poducha* xd *wskakuje mu na lep i zaklada kaganiec* no to juz z panem mamy spokuj xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:31 am
M-Teen Baliaur w ogole ostatnio z gildi zrobil sie klub zolamanych serc ostatnio xp scream scream gonk gonk gonk tez to zauwazylas rolleyes ?? gonk gonk gonk Omi i Bee ok... Ozz zreszta tez.. ale czy wszyscy pozostali oszaleli?? gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:32 am
Ntsumi_Aya Baliaur ale to byl OZZ.. w ogole ostatnio z gildi zrobil sie klub zolamanych serc ostatnio xp scream scream gonk gonk gonk zalamanych serc Oo bardziej sie z tego zrobilo niecenzuralne miejsce xd ok ja musze juz leciec ^^ bye bye ^^ dokladnie xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:32 am
Baliaur Ntsumi_Aya Baliaur u mnie nikotynowa lol *rozmarzyla sie* nalogi sa fajne.. fajniaste... bardzo bardzo.. a ja jestem glupia... no i co z tego/? xd heart xd xd xd ejj Pisio, a tobie nie zadobrze? xd *pac poducha* xd *wskakuje mu na lep i zaklada kaganiec* no to juz z panem mamy spokuj xd xd xd xd hmm no ładnie ładnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:34 am
Lethiel Ntsumi_Aya Baliaur ale to byl OZZ.. w ogole ostatnio z gildi zrobil sie klub zolamanych serc ostatnio xp scream scream gonk gonk gonk zalamanych serc Oo bardziej sie z tego zrobilo niecenzuralne miejsce xd ok ja musze juz leciec ^^ bye bye ^^ dokladnie xd papatki xd papathus.,.. jak myslicie czy w ciagu m-ca ew 2 uzbieram na ankletsy?? Lovelasie.. ty... ty.... ty.... PIIIIIIIIIIPPPPPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 9:37 am
ninja zaraz sie zamienie w krwiorzerczego misia... esh to sie zaczyna robic nudne.. GRYZli.... fech..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|