|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:45 am
Miho_14 Ozzwald Miho_14 Lethiel mraaauuuuurrr.. ten zapach jest... whee heart whee 4laugh *skok na Ozza* heart xd whee *zerk na ozza* wink heart heart ee.. co jest ? nic takiego heart *podchodzi blizej. wąch wąch* *wisi Ozziemu na szyji* *wąch wąch* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:47 am
Lethiel *wisi Ozziemu na szyji* *wąch wąch* whee heart whee *niucha shyjke* xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:48 am
drogie panie nie jestem dzisiaj w nastroju na zabawy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:49 am
Ozzwald drogie panie nie jestem dzisiaj w nastroju na zabawy... my nie chcemy zadnej zabawy xd .. stooj i nie ruszaj sie xd my tylko chcemy powąchać whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:50 am
Lethiel Ozzwald drogie panie nie jestem dzisiaj w nastroju na zabawy... my nie chcemy zadnej zabawy xd .. stooj i nie ruszaj sie xd my tylko chcemy powąchać whee heart dokladnie 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:50 am
*wchodzi, cuchnie rybami* bylem na rybkach * na sznurku kilka rybek, puszka, i kalosz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:51 am
bosh...
hey...
smile ....
biggrin ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:53 am
Baliaur bosh... hey... smile .... biggrin .... witaj Bali 4laugh *przytuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:54 am
hey Lovelasku lol hey Leth *re zaspany przytul* ludzie jak wam dzien minal b mi prawie dobrze?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:55 am
*skok na LH* 4laugh *wywroot w poduszki* *przytuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:55 am
Baliaur bosh... hey... smile .... biggrin .... hej wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:56 am
Baliaur hey Lovelasku lol hey Leth *re zaspany przytul* ludzie jak wam dzien minal b mi prawie dobrze?? xd hej duszku- mi minal nostalgicznie i z tesknota
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:57 am
Lavagetas_heqetai Baliaur hey Lovelasku lol hey Leth *re zaspany przytul* ludzie jak wam dzien minal b mi prawie dobrze?? xd hej duszku- mi minal nostalgicznie i z tesknota a mi na wsadzaniu wisnienki japonskiej pieknej i slonecznika w pocie czola whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:57 am
Lethiel *skok na LH* 4laugh *wywroot w poduszki* *przytuuuuuul* whee whee whee hej pyszczku ^^
witaj Miho wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|