|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:59 am
A na czym on polega, co to za quest 3nodding ?? W najgorszym wypadku bede (sz)czekał az kasa mi troche urosnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:04 am
witaj 4laugh *skok na niego* *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:05 am
=Kiryo= to sie nazywa : "biednym być" >.< nawet na passa nia mam >.> nie widze ze humor mi idzie w dol domokun trzeba kase miec czyli trza czekac lub "coś" zrobic 0xD ja kce nitemare bustier ale raczej nigdy na niego nie uzbieram. przy moim lenistwie na pewno....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:07 am
=Kiryo= A na czym on polega, co to za quest 3nodding ?? W najgorszym wypadku bede (sz)czekał az kasa mi troche urosnie xd quest.. masz linka w moim sigu wink albo masz tu blaugh http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=6720117&bt=1115132723&start=0na questach zbiera sie pieniąski na wymashone itemki :] .. a inni ci pomagaja przesyłajac dotacje whee nio i pisze sie bumpy zeby topic był widoczny wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:08 am
...dobra - ja zdupiam ...trzymajcie się (nie ciepło bo i tak jest gorąco...) ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:10 am
Ja- Yosei ...dobra - ja zdupiam ...trzymajcie się (nie ciepło bo i tak jest gorąco...) ...sayonara ... paaa *zastanawia sie czy nie nauczyc sie rysowac avkow zeby zarobic stressed *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:10 am
Ja- Yosei ...dobra - ja zdupiam ...trzymajcie się (nie ciepło bo i tak jest gorąco...) ...sayonara ... narazka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:11 am
Ja- Yosei ...dobra - ja zdupiam ...trzymajcie się (nie ciepło bo i tak jest gorąco...) ...sayonara ... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:12 am
buu.. i koniec sielanki... starzy do domu wrocili po 3 dniach mojej wolnosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:13 am
Gosiak WIELKIE ARIGATO za kase 3nodding Ale zjeb**a mi sie trade wczesniejszy : Naucze sie operwoac to bezie dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 8:15 am
Ozzwald buu.. i koniec sielanki... starzy do domu wrocili po 3 dniach mojej wolnosci... *glasq Ozziego po glowie* biedactwo xd witaj *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Gosiak WIELKIE ARIGATO za kase 3nodding Ale zjeb**a mi sie trade wczesniejszy : Naucze sie operwoac to bezie dobrze xd nie za ma co heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald buu.. i koniec sielanki... starzy do domu wrocili po 3 dniach mojej wolnosci... hejjj whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|