|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:47 am
hejka! blaugh
ło rany... ale swieci.... niech ktos zgasi to slonko crying tak goraco ze mi sie az w glowie kreci... ale przynajmniej wsadzilam juz moja pikna wisienke japonska i miniaturke slonecznika whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:49 am
Lethiel Gosiak tak najbardziej nie znosze na wakacjach jak ludzie sie chca opalac a jaa zdycham z nooodooow ==' przeciez to jest okrppne zajecie i trzeba do niego cierpliwwosci...*bla bla bla* cierpliwosci O_o ... przeciesh to cudowne leniiiiistwo !! 4laugh leeshu nic nie robiu.. i czooje jak słoneczko rozgrzewa kazdy poonkcik mojego ciala.. ash sie roooztaaapiaaaam whee heart whee nie bawi mnei takie lenistwo sad ja musze cos robic a sama sie zanudze jak tte zdechle placki leza na plazy ==' biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:49 am
Miho_14 hejka! blaugh ło rany... ale swieci.... niech ktos zgasi to slonko crying tak goraco ze mi sie az w glowie kreci... ale przynajmniej wsadzilam juz moja pikna wisienke japonska i miniaturke slonecznika whee witaj mihooś 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:50 am
ja sie gubie na tym forum ==" gdzie jest ten bank xd powiedzcie mi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:50 am
Miho_14 hejka! blaugh ło rany... ale swieci.... niech ktos zgasi to slonko crying tak goraco ze mi sie az w glowie kreci... ale przynajmniej wsadzilam juz moja pikna wisienke japonska i miniaturke slonecznika whee ...Ave, ave ...ano gorąco strasznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:51 am
Lethiel Miho_14 hejka! blaugh ło rany... ale swieci.... niech ktos zgasi to slonko crying tak goraco ze mi sie az w glowie kreci... ale przynajmniej wsadzilam juz moja pikna wisienke japonska i miniaturke slonecznika whee witaj mihooś 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh chce ktos truskawe :>?? *mlask mlask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= ja sie gubie na tym forum ==" gdzie jest ten bank xd powiedzcie mi 3nodding mapa ... isle the Gambino .. i w prawym dolnym rogu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:55 am
...tu jest naprawde gorąco... ...<ściąga buty i część ekwipunku z twarzy>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:56 am
Miho_14 Lethiel Miho_14 hejka! blaugh ło rany... ale swieci.... niech ktos zgasi to slonko crying tak goraco ze mi sie az w glowie kreci... ale przynajmniej wsadzilam juz moja pikna wisienke japonska i miniaturke slonecznika whee witaj mihooś 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh chce ktos truskawe :>?? *mlask mlask* O.o heart heart heart troooooskawki !!! heart heart heart ja cie ja !! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:56 am
to sie nazywa : "biednym być" >.< nawet na passa nia mam >.> nie widze ze humor mi idzie w dol domokun trzeba kase miec czyli trza czekac lub "coś" zrobic 0xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:57 am
=Kiryo= to sie nazywa : "biednym być" >.< nawet na passa nia mam >.> nie widze ze humor mi idzie w dol domokun trzeba kase miec czyli trza czekac lub "coś" zrobic 0xD trzeba bumpać 4laugh !! zaprasham na mojego queścika blaugh przynajmniej bede bumpac z kimś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:59 am
Lethiel Miho_14 Lethiel Miho_14 hejka! blaugh ło rany... ale swieci.... niech ktos zgasi to slonko crying tak goraco ze mi sie az w glowie kreci... ale przynajmniej wsadzilam juz moja pikna wisienke japonska i miniaturke slonecznika whee witaj mihooś 4laugh *przytuuuuuuul ogromniasty* whee 4laugh chce ktos truskawe :>?? *mlask mlask* O.o heart heart heart troooooskawki !!! heart heart heart ja cie ja !! 4laugh prosz. *podsoowa miseczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|