|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:36 am
Lethiel =Kiryo= Dzięki za tule............ Bardzo mi milo............. Ale na serio coś z tym tradem sie piedykneło >.< stare Tak właśnie jest jak sie zaczyna............ xd a koopiles trading pass ?? whee jak tak.. to pewnie gaia znowu cos zepsoola xp witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuul* ja wlasnie z wylegiwania na slonq wracam whee heart a mnie wlasnie szybka burza nawiedzila biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Lethiel =Kiryo= Dzięki za tule............ Bardzo mi milo............. Ale na serio coś z tym tradem sie piedykneło >.< stare Tak właśnie jest jak sie zaczyna............ xd a koopiles trading pass ?? whee jak tak.. to pewnie gaia znowu cos zepsoola xp witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuul* ja wlasnie z wylegiwania na slonq wracam whee heart a mnie wlasnie szybka burza nawiedzila biggrin ja miałam bushe w nocy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trading pass........ LOL xd Żebym ja coś wiedział wiecej tego pasa na napewno nie mam.......... Gdzie go kupic/załatwic ??
Problem za problemem..................... ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:37 am
Lethiel Gosiak Lethiel =Kiryo= Dzięki za tule............ Bardzo mi milo............. Ale na serio coś z tym tradem sie piedykneło >.< stare Tak właśnie jest jak sie zaczyna............ xd a koopiles trading pass ?? whee jak tak.. to pewnie gaia znowu cos zepsoola xp witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuuuul* ja wlasnie z wylegiwania na slonq wracam whee heart a mnie wlasnie szybka burza nawiedzila biggrin ja miałam bushe w nocy 3nodding ...kurde - ja też chce burzę! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:38 am
=Kiryo= Trading pass........ LOL xd Żebym ja coś wiedział wiecej tego pasa na napewno nie mam.......... Gdzie go kupic/załatwic ?? Problem za problemem..................... == hehe .. slodki niubik whee 3nodding xd *przytuuuuul* Ic do banq 3nodding .. tam mozna kupić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:38 am
*hmmm mysli nad sposobem na szybkie zarobienie goldow...*
ranyyy tyle dzis zrobilam i przyszedl zastoooj =='
co misiaki u was? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:39 am
Ja- Yosei ...kurde - ja też chce burzę! domokun burza.. mruuuuuuuu heart i tak cos walnelo ze ash sie z loosheczka poderwalam !! .. ale nic widac nie bylo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:40 am
4laugh gorąco !!! mraaaaaaa... uwielbiam sloneczko !! heart whee heart whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:41 am
Lethiel 4laugh gorąco !!! mraaaaaaa... uwielbiam sloneczko !! heart whee heart whee heart mi sie suoneczko z opalaniem kojarzy a ja tego taaa knie lubie =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:42 am
Gosiak Lethiel 4laugh gorąco !!! mraaaaaaa... uwielbiam sloneczko !! heart whee heart whee heart mi sie suoneczko z opalaniem kojarzy a ja tego taaa knie lubie ==' nie lubisz ?? O.o ja teraz cale dnie spędzam na lezaczq whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:42 am
Lethiel Gosiak Lethiel 4laugh gorąco !!! mraaaaaaa... uwielbiam sloneczko !! heart whee heart whee heart mi sie suoneczko z opalaniem kojarzy a ja tego taaa knie lubie ==' nie lubisz ?? O.o ja teraz cale dnie spędzam na lezaczq whee ...mnie wkurza jak mi po oczach wali 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:43 am
Lethiel Gosiak Lethiel 4laugh gorąco !!! mraaaaaaa... uwielbiam sloneczko !! heart whee heart whee heart mi sie suoneczko z opalaniem kojarzy a ja tego taaa knie lubie ==' nie lubisz ?? O.o ja teraz cale dnie spędzam na lezaczq whee tak najbardziej nie znosze na wakacjach jak ludzie sie chca opalac a jaa zdycham z nooodooow ==' przeciez to jest okrppne zajecie i trzeba do niego cierpliwwosci...*bla bla bla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:44 am
Ja- Yosei ...mnie wkurza jak mi po oczach wali 3nodding niom xd .. dlatego opalm plecki blaugh xd whee heart .. albo czapeczka z daszkiem/bloozeczka na twashy whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:45 am
Gosiak tak najbardziej nie znosze na wakacjach jak ludzie sie chca opalac a jaa zdycham z nooodooow ==' przeciez to jest okrppne zajecie i trzeba do niego cierpliwwosci...*bla bla bla* cierpliwosci O_o ... przeciesh to cudowne leniiiiistwo !! 4laugh leeshu nic nie robiu.. i czooje jak słoneczko rozgrzewa kazdy poonkcik mojego ciala.. ash sie roooztaaapiaaaam whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|