|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:03 am
Addik M-Teen Addik ok ... ja mushe powoli leciec leciec ... jeszcze chwilke posiedze i ide .. chyba ze cosiq bedzie sie ciekawego dzialo blaugh to zostane xp hmm idz sobie polow biggrin * jak to uslyszal zaczol sie ksztusic* kcesh mnie zabic ..... eek czemu? ja tez sie niezla wkur#$%m no ale przezyje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:04 am
=Kiryo= Jesus ja sie chyba na tym forum nigdy nie naucze operowac == xp nauczyc...nie widze tutaj nic trudnego blaugh *mowi z ziemi ledwo zywa* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:04 am
=Kiryo= Jesus ja sie chyba na tym forum nigdy nie naucze operowac == xp *pokes him* witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:05 am
M-Teen Addik M-Teen Addik ok ... ja mushe powoli leciec leciec ... jeszcze chwilke posiedze i ide .. chyba ze cosiq bedzie sie ciekawego dzialo blaugh to zostane xp hmm idz sobie polow biggrin * jak to uslyszal zaczol sie ksztusic* kcesh mnie zabic ..... eek czemu? ja tez sie niezla wkur#$%m no ale przezyje... a ja mam dzisiaj lajtofffny chumorek .... tak jak wczoraj ... przed wczorai i polroku wczesniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:05 am
Niech sie tylko przyzwyczaje xp To jest najgorsze na poczatek
A te szmaty sa lepsze jak nic m/ (^-^) m/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:07 am
witam pana niubika............. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:08 am
Czyli jestem skazna na lowienie w samotnosci? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:09 am
M-Teen Czyli jestem skazna na lowienie w samotnosci? sad I DOBRZE CI TAK !!!! ZA TO ZE NIE CHCIALAS ZE MA NA DWOR WYJSC TY ....TY....CHAMIE xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:10 am
Mnie dzisiaj to muzyka trzyma w neutralnym nastroju...... Kumple wczoraj poszli na ognicho a mi o im nie powiedzieli ale w sumie to podbne do nich == zagubieniw szumie.
A tak wogole to witam WSZYSTKICH biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:11 am
Illune M-Teen Czyli jestem skazna na lowienie w samotnosci? sad I DOBRZE CI TAK !!!! ZA TO ZE NIE CHCIALAS ZE MA NA DWOR WYJSC TY ....TY....CHAMIE xp 8cytuje SMedzikowa* nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz idz se z paulem.. z magda(chyba ze sie umowila z opolem), z kasia o! obojetnie z kim razz IDZ Z PSEM! A NOZ SPOTKASZ KOGOS biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:11 am
=Kiryo= Mnie dzisiaj to muzyka trzyma w neutralnym nastroju...... Kumple wczoraj poszli na ognicho a mi o im nie powiedzieli ale w sumie to podbne do nich == zagubieniw szumie. A tak wogole to witam WSZYSTKICH biggrin ziomsko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:13 am
ok ... jush mushe konczyc .... papapa
* wlazi do lodoofki i znika *
ps . podwierdz trada ... exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:14 am
M-Teen Illune M-Teen Czyli jestem skazna na lowienie w samotnosci? sad I DOBRZE CI TAK !!!! ZA TO ZE NIE CHCIALAS ZE MA NA DWOR WYJSC TY ....TY....CHAMIE xp 8cytuje SMedzikowa* nie uzywaj slow ktorych nie rozumiesz idz se z paulem.. z magda(chyba ze sie umowila z opolem), z kasia o! obojetnie z kim razz IDZ Z PSEM! A NOZ SPOTKASZ KOGOS biggrin Magda jest nad chechlem, Opol mnie wyciągal żeby sie z nim szla opalac....ale ja sie nie lubie opalac....wczoraj bylam z paulem wogole paul sie pewnie juz gdzies szlaja....z psem nie moge bo sie mnie boi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:15 am
Taka prawda oni najpierw ida a potem mysla xp NIE dośc że by tylko chlali == ( na dodatek w ukryciu) to nigdy żaden z nich sie nie pilnuje. Jak z dziecmi stare Ale dobrze im dzisiaj zdychaja xd i chodzic nie moga.
Tylko że dzisiaj graja mecza w NFL widze jak bea chodzic tylem do przodu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 7:18 am
Addik ok ... jush mushe konczyc .... papapa * wlazi do lodoofki i znika * ps . podwierdz trada ... exclaim pa ;3 julka to nie wiem co zrob xp n00bik wink tak bywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|