|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:40 am
opcy niuuuubik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mniam!!!!!!!!!! domokun *Wchodzi opcemu na glowe*Meow=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:40 am
Addik Cat-ka cześc wink nowa jestem... no i... naga... redface prawda że mam uroczą bieliznę? czesc .... zaraz cosiq dla ciebie znajde ... o ile ozzz mnie nie uprzedzi blaugh dzieks... jestem wzruszona crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:41 am
Cat-ka Addik Cat-ka cześc wink nowa jestem... no i... naga... redface prawda że mam uroczą bieliznę? czesc .... zaraz cosiq dla ciebie znajde ... o ile ozzz mnie nie uprzedzi blaugh dzieks... jestem wzruszona crying ok ...jush trade polecial .... troche skromno ale zawsze cosiq na poczatek blaugh *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:44 am
Addik Cat-ka Addik Cat-ka cześc wink nowa jestem... no i... naga... redface prawda że mam uroczą bieliznę? czesc .... zaraz cosiq dla ciebie znajde ... o ile ozzz mnie nie uprzedzi blaugh dzieks... jestem wzruszona crying ok ...jush trade polecial .... troche skromno ale zawsze cosiq na poczatek blaugh *przytuuuul* już... *przytulam* biggrin juz mi przunajmniej stanika nie widac... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:45 am
whoa a mnie nikt nie donejtowac!! gonk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok lece blaugh xd paaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:46 am
Ntsumi_Aya ok lece blaugh xd paaa xd ciao
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:47 am
ninja moge popatrzec? whee xd co sie stalo nikt z juleńka nie chce wyjśc... uu sad ja sie rzekomo ucze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:48 am
a tobie co sie dzieje question *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:48 am
dziękuje za koszulkę! heart wpadłam tylko na chwilę... papapatki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:50 am
Cat-ka dziękuje za koszulkę! heart wpadłam tylko na chwilę... papapatki! no tak ....przyszla ... wycyganila i ucieka ... i nawet nieda calusa na podzieke .. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cat-ka dziękuje za koszulkę! heart wpadłam tylko na chwilę... papapatki! ni00biki mnie przerazaja gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Cat-ka dziękuje za koszulkę! heart wpadłam tylko na chwilę... papapatki! ni00biki mnie przerazaja gonk zgadzam sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|