|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:30 am
agut Oki mykam do parQ bo ładna pogoda razz Papatki wszystkim!!*przytula wszystkich pokolei* pa blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:32 am
agut Oki mykam do parQ bo ładna pogoda razz Papatki wszystkim!!*przytula wszystkich pokolei* a ja zostane bo czekam na pizze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:33 am
Ozzwald agut Oki mykam do parQ bo ładna pogoda razz Papatki wszystkim!!*przytula wszystkich pokolei* a ja zostane bo czekam na pizze... nio to zycze smacznego jak ja dostaniesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:34 am
agut Oki mykam do parQ bo ładna pogoda razz Papatki wszystkim!!*przytula wszystkich pokolei* papapa... nazrywaj troche kwiatkoof do wazonu ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:34 am
cześc wink nowa jestem... no i... naga... redface prawda że mam uroczą bieliznę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:36 am
Cat-ka cześc wink nowa jestem... no i... naga... redface prawda że mam uroczą bieliznę? czesc .... zaraz cosiq dla ciebie znajde ... o ile ozzz mnie nie uprzedzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya novelin Bry ponownie ^^ Maj gad, ale skwar xd nie mowie witaj, bo nie jestem "panem " xd wiec....sie... zn. jak tam u ciebie xd ? A bardzo fajnie, tylko niepokoją mnie te chmury na niebie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czuje się jak na bezlubnej wyspie... crying nawet nie mam sie czym uczesac... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:37 am
Lavagetas_heqetai Falcone Widzisz pisarz masz szczescie dzisiaj zje kogos innego na obiad xp fart xd xd xd î buehehehehe xd jakie to ... piękne xd *tarza sie ze śmiechu na podłodze xd * hahahahah jakie to było piękne xd (wyciągnięte z 50którejś sttrony xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Meow=^_^= * wpada przez dziure w dachu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem zpowrotem 3nodding odechcialo mi sie uczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:38 am
Cat-ka cześc wink nowa jestem... no i... naga... redface prawda że mam uroczą bieliznę? Witaj *podaje łapke* aya jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:39 am
niuuuubik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mniam!!!!!!!!!!
domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Ntsumi_Aya novelin Bry ponownie ^^ Maj gad, ale skwar xd nie mowie witaj, bo nie jestem "panem " xd wiec....sie... zn. jak tam u ciebie xd ? A bardzo fajnie, tylko niepokoją mnie te chmury na niebie razz możę będziesz miała burze xd buuurza @___@ Witaj Sei ^^ Witaj opcy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|