|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:17 am
opcy Ozzwald Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie....... wiesz ale z samej rozmowy sie chyba nic nie stanie biggrin Chociaz macie racje to podejrzane z leksza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:18 am
Szara Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd o tym glownym mowisz? nom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Ntsumi_Aya Addik a jak tam twooj komp question czy to nie twoj sie wczoraj psool question bo jush sam nie pamietam kogo question crying nieee... moj nie..... xd agut - jak moge to zrobić, skoro on jest odemnie o 8 lat starszy scream jest taka specjalna sztuka walki ... nazywa sie .. patelnia w lep z zaskoczenia .. blaugh uuu dostałabym wtedy od drugiego T-T albo z bokena od tego starszego _-_ a tak pozatym to witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut Ozzwald Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane... a co tam razz I tak mieszka daleko ode mnie biggrin skad wiesz.. moze to twoj sasiad w wieku 45 lat z naprzeciwka ktory co wieczor cie podglada przez lunete hmm....jaka wyobraznia biggrin A moze to ty mnie co wieczor podgladasz i teraz zwalasz na niego?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:21 am
agut Ozzwald agut Ozzwald Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane... a co tam razz I tak mieszka daleko ode mnie biggrin skad wiesz.. moze to twoj sasiad w wieku 45 lat z naprzeciwka ktory co wieczor cie podglada przez lunete hmm....jaka wyobraznia biggrin A moze to ty mnie co wieczor podgladasz i teraz zwalasz na niego?? stare ja jestem jego sasiadem za sciany.. przyznaje sie tez cie podgladam... lubie te twoje czerwone majteczki.. wink rozniaca miedzy mna a nim; ja jestem mlody i piekny a on ma 45 lat jest stary i wogule... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:22 am
Bry ponownie ^^
Maj gad, ale skwar xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:23 am
novelin Bry ponownie ^^ Maj gad, ale skwar xd nie mowie witaj, bo nie jestem "panem " xd wiec....sie... zn. jak tam u ciebie xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:24 am
Ozzwald agut Ozzwald agut Ozzwald Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane... a co tam razz I tak mieszka daleko ode mnie biggrin skad wiesz.. moze to twoj sasiad w wieku 45 lat z naprzeciwka ktory co wieczor cie podglada przez lunete hmm....jaka wyobraznia biggrin A moze to ty mnie co wieczor podgladasz i teraz zwalasz na niego?? stare ja jestem jego sasiadem za sciany.. przyznaje sie tez cie podgladam... lubie te twoje czerwone majteczki.. wink rozniaca miedzy mna a nim; ja jestem mlody i piekny a on ma 45 lat jest stary i wogule... blaugh looz a ma moze sasiad gg?? wink a ktore to twoje okna?? stare tez bym chetnie popodgladala razz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:25 am
agut looz a ma moze sasiad gg?? wink a ktore to twoje okna?? stare tez bym chetnie popodgladala razz wink gg dostaniesz pm'em Uwazaj na cytaty bo tu gdzies jest przyczajony kukus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut - skracaj cytaty blaugh (za dużo bierzesz w quote blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut looz a ma moze sasiad gg?? wink a ktore to twoje okna?? stare tez bym chetnie popodgladala razz wink gg dostaniesz pm'em Uwazaj na cytaty bo tu gdzies jest przyczajony kukus... oki dzieki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:27 am
Ntsumi_Aya agut - skracaj posty blaugh (za dużo bierzesz w quote blaugh ) spoko juz wiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:28 am
Ntsumi_Aya agut - skracaj posty blaugh (za dużo bierzesz w quote blaugh ) a ty motylku kiedy wrocilas ... bo niezauwazylem .... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:29 am
Addik Ntsumi_Aya agut - skracaj posty blaugh (za dużo bierzesz w quote blaugh ) a ty motylku kiedy wrocilas ... bo niezauwazylem .... question tak... 10 min temu ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:30 am
Oki mykam do parQ bo ładna pogoda razz Papatki wszystkim!!*przytula wszystkich pokolei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|