|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:03 am
ide sie uczyc xp pa xp *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:04 am
M-Teen ide sie uczyc xp pa xp *znika* papapa ... przyjemnej nauki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:08 am
M-Teen ide sie uczyc xp pa xp *znika* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:09 am
Addik Ntsumi_Aya Addik a jak tam twooj komp question czy to nie twoj sie wczoraj psool question bo jush sam nie pamietam kogo question crying nieee... moj nie..... xd agut - jak moge to zrobić, skoro on jest odemnie o 8 lat starszy scream jest taka specjalna sztuka walki ... nazywa sie .. patelnia w lep z zaskoczenia .. blaugh niekoniecznie patelnia...wystarczy czyms co jest pod reka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:11 am
agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:12 am
Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd o tym glownym mowisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:13 am
Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd ty juz masz moje gg biggrin Looknij se 1345788 ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:13 am
Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:14 am
agut Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd ty juz masz moje gg biggrin Looknij se 1345788 ;] niema to jak lagi na moozgo ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:15 am
Ozzwald Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:15 am
Ozzwald Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane... a co tam razz I tak mieszka daleko ode mnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:16 am
Addik agut Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd ty juz masz moje gg biggrin Looknij se 1345788 ;] niema to jak lagi na moozgo ... sweatdrop no to nie najlepiej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:16 am
agut Ozzwald Addik agut ... a ty mi dash swoje gg ... bo ja kolekcjonuje ... gg xd powiem ci ze to podejrzane... a co tam razz I tak mieszka daleko ode mnie biggrin skad wiesz.. moze to twoj sasiad w wieku 45 lat z naprzeciwka ktory co wieczor cie podglada przez lunete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|