|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:52 am
Lethiel zmyku na obiadek 3nodding smacznego whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree no to przypomnij sobie z kim Julka jezdzila na praktyki do Lipnika i bedziesz wiedział wink aha ... fajnie ... niezbyt sie znamy .. i wiekszosc co o mnie slyszalas to nezle chistoryjki blaugh ale jakos sobie dam rade ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zmyku na obiadek 3nodding smacznego *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:53 am
*pije schłodzona wode*
czas najwyższy aby sie zabrac za nauke.. ale tak mi sie nie chce!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zmyku na obiadek 3nodding jak wroocish to powiedz co jadlas .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus opcy Illune opcy dupaupaupadupaaaaaa................ witam obecnych 3nodding o.O Witaj....yyy...*przytula* ^^hejhej....... jakie masz majtki? kryjące 15letni tyłek a skąd wiesz że 15? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:54 am
Ntsumi_Aya Witam z powrotem - miałam lekkie kłopociki z netem stressed (odłączyli mi neta na chwile gonk scream ) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:55 am
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Witam z powrotem - miałam lekkie kłopociki z netem stressed (odłączyli mi neta na chwile gonk scream ) xp heyka *cmok* a co ci sie z nim stalo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Witam z powrotem - miałam lekkie kłopociki z netem stressed (odłączyli mi neta na chwile gonk scream ) xp heyka *cmok* a co ci sie z nim stalo?? brat cos z kompem robil xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Witam z powrotem - miałam lekkie kłopociki z netem stressed (odłączyli mi neta na chwile gonk scream ) xp a jak tam twooj komp question czy to nie twoj sie wczoraj psool question bo jush sam nie pamietam kogo question crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:00 am
Ntsumi_Aya agut Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Witam z powrotem - miałam lekkie kłopociki z netem stressed (odłączyli mi neta na chwile gonk scream ) xp heyka *cmok* a co ci sie z nim stalo?? brat cos z kompem robil xp pobij go!! scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:01 am
Addik a jak tam twooj komp question czy to nie twoj sie wczoraj psool question bo jush sam nie pamietam kogo question crying nieee... moj nie..... xd agut - jak moge to zrobić, skoro on jest odemnie o 8 lat starszy scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:02 am
Ntsumi_Aya Addik a jak tam twooj komp question czy to nie twoj sie wczoraj psool question bo jush sam nie pamietam kogo question crying nieee... moj nie..... xd agut - jak moge to zrobić, skoro on jest odemnie o 8 lat starszy scream a duzo wiekszy??Moj jest o prawie 5 ale i tak mu walne jak mi cos zrobi razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 6:02 am
Ntsumi_Aya Addik a jak tam twooj komp question czy to nie twoj sie wczoraj psool question bo jush sam nie pamietam kogo question crying nieee... moj nie..... xd agut - jak moge to zrobić, skoro on jest odemnie o 8 lat starszy scream jest taka specjalna sztuka walki ... nazywa sie .. patelnia w lep z zaskoczenia .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|