|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:21 am
agut Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee Mciu !! .. slicznie wygladasz whee heart whee 3nodding hey *cmok w polik* dzieki smile TE! nie przywłaszczaj sobie mojej fantstycznej ksywencji xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:22 am
Lethiel agut Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee Mciu !! .. slicznie wygladasz whee heart whee 3nodding hey *cmok w polik* dzieki smile hm.. moowiłam do Mteen xd .. ale.. ty tesh masz calkiem fajne ciuszki xd wiem sorki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:22 am
Addik M-Teen EJ!!! scream ty zmieniasz treść WYPOWIEDZI! stare xp sory ... cosiq mi sie pokitralo ... niewidzialem cie wczesniej i wydawalo mi sie ze tesh sie teraz pojawilas ... przeprasham *przytuuul* JA!? jak mooożesz sad ale przytula przjmuje razz *przytul* siema złośnico biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:24 am
a tak wogle to przed chwila obiadek jedlem { ruskey pierogens ] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
widzicie siebie w przmierzalni czy tez macie problemy?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik a tak wogle to przed chwila obiadek jedlem { ruskey pierogens ] xd to smacznego po obiadQ zycem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:25 am
Nightmaree widzicie siebie w przmierzalni czy tez macie problemy?? sweatdrop witaj *przytulas* ja niewidze.. pozatym dawno temu w sklepach nie byłam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik a tak wogle to przed chwila obiadek jedlem { ruskey pierogens ] xd xd smacznego xd xd xd (ruskie pierogi rulez xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree widzicie siebie w przmierzalni czy tez macie problemy?? sweatdrop nie ... przymiezalnia nie dziala jush od czasu jak avoof niebylo widac ... czyli 3 dni .. stare crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree widzicie siebie w przmierzalni czy tez macie problemy?? sweatdrop mi sie tam obraz nie wyswietla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:26 am
M-Teen Nightmaree widzicie siebie w przmierzalni czy tez macie problemy?? sweatdrop witaj *przytulas* ja niewidze.. pozatym dawno temu w sklepach nie byłam 3nodding ale za to jak wygladasz mmmm heart sama rozkosz ...Panie bierzcie przykład wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:26 am
Addik Nightmaree widzicie siebie w przmierzalni czy tez macie problemy?? sweatdrop nie ... przymiezalnia nie dziala jush od czasu jak avoof niebylo widac ... czyli 3 dni .. stare crying skad jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 5:27 am
Nightmaree M-Teen Nightmaree widzicie siebie w przmierzalni czy tez macie problemy?? sweatdrop witaj *przytulas* ja niewidze.. pozatym dawno temu w sklepach nie byłam 3nodding ale za to jak wygladasz mmmm heart sama rozkosz ...Panie bierzcie przykład wink redface oho dziex wink jeszcze tylko jkaby miala NM scrafa to bym byla zadowlona XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|