|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:21 am
Omega Sun dziekuje Wam chyba mam cos z krtania sad Moja kolezanka prze miesiac miala cos z krtania. Brala jakis tam lek i wyzdrowiala. Najlepsze jest to, ze higienistka szkolna kazala jej isc z tym do szpitala =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:24 am
thx Omi ^^ tylko nie wiem, czy udalo mi sie tego balloona zwinac.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:25 am
Neilameane Omega Sun dziekuje Wam chyba mam cos z krtania sad Moja kolezanka prze miesiac miala cos z krtania. Brala jakis tam lek i wyzdrowiala. Najlepsze jest to, ze higienistka szkolna kazala jej isc z tym do szpitala ==' eek eek eek miesiac crying ? Ja nie moge przez miesiac nic nie mowic gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:26 am
kto idzie ze mna polowic w durem wink pier1, poland biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:27 am
Neilameane thx Omi ^^ tylko nie wiem, czy udalo mi sie tego balloona zwinac.. sweatdrop juz potwierdzilam trade smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:27 am
Yay!!!! Antenki mi dali!!!! whee whee Nie martw sie Omi. Wydrowiejesz szybciej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:28 am
M-Teen kto idzie ze mna polowic w durem wink pier1, poland biggrin Chetnie bym poszla, ale na moim kompueterze rybki sie lowic nie chca. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:29 am
Neilameane M-Teen kto idzie ze mna polowic w durem wink pier1, poland biggrin Chetnie bym poszla, ale na moim kompueterze rybki sie lowic nie chca. sad musisz zainstalowac flashplayera 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:31 am
Omega Sun Neilameane M-Teen kto idzie ze mna polowic w durem wink pier1, poland biggrin Chetnie bym poszla, ale na moim kompueterze rybki sie lowic nie chca. sad musisz zainstalowac flashplayera 3nodding acha.... to jak brat upgraduje mi emula to sobie sciagne (z normalnie z neta ten szmelc sciagac nie umie. to tzw. komputer specjalnej troski)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:35 am
whee whee Mam balloooonika!!! Thx Omi!!! *scisk!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:36 am
Neilameane whee whee Mam balloooonika!!! Thx Omi!!! *scisk!* nie ma za co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:38 am
ninja .. wroocilam ... ninja
Neil.. proobowalam zapakować w prezencik .. ale gloopia gaia nie chce sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:40 am
Lethiel ninja .. wroocilam ... ninja Neil.. proobowalam zapakować w prezencik .. ale gloopia gaia nie chce sad Dzieki!!! *sciiiiiiiiiiiiiisk!!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:41 am
Neilameane Lethiel ninja .. wroocilam ... ninja Neil.. proobowalam zapakować w prezencik .. ale gloopia gaia nie chce sad Dzieki!!! *sciiiiiiiiiiiiiisk!!!!*heh.. 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|