|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:00 am
M-Teen Neilameane M-Teen novelin Co tam u was slychac ? ^^ Bo ja lecze zakwasy, po calym dniu grania we wszystkie mozliwe sporty ^^ w sensie koszyk�wki, siatk�wki i pilki noznej xd przede mną DZIEŃ POD ZNAKIEM NAUKI!!! *wachluje sie skrzydlamie* bleeeeh.. gorąco gonk Ja teraz w piatek mam sprawdzian z maty. Brrrrr.... z funkcji _-_jsa mam jutro historie, biologie, kartkówke z fizyki i polski (mamy okropna babe) gonk ponadto takze jutro mam egzamin z hiszpańskiego, w czwartek mam historie i biole xp a w piatek kartkowke z chemii xp stressed _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:00 am
kropka Czesć wszystkim! Co jest? xd lol z czego mamy sie uczyc na fize? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:01 am
M-Teen kropka Czesć wszystkim! Co jest? xd lol z czego mamy sie uczyc na fize? sweatdrop topnienie, krzepnięcie, parowanie, wrzenie skraplanie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:03 am
kropka M-Teen kropka Czesć wszystkim! Co jest? xd lol z czego mamy sie uczyc na fize? sweatdrop topnienie, krzepnięcie, parowanie, wrzenie skraplanie smile Patrz... ja mialam z tego ostatnio powtorke.... tzn. cos tam nauczycielka gadala, bo akurat ucianlam sobie krotka drzemke (jak to na fizyce) *podaje Kropce kawalek toru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:03 am
kropka M-Teen kropka Czesć wszystkim! Co jest? xd lol z czego mamy sie uczyc na fize? sweatdrop topnienie, krzepnięcie, parowanie, wrzenie skraplanie smile tylko tyle? czyli 3 ostatnie mam opanowane jeszcze tylko 2 zjawiska sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:05 am
Neilameane kropka M-Teen kropka Czesć wszystkim! Co jest? xd lol z czego mamy sie uczyc na fize? sweatdrop topnienie, krzepnięcie, parowanie, wrzenie skraplanie smile Patrz... ja mialam z tego ostatnio powtorke.... tzn. cos tam nauczycielka gadala, bo akurat ucianlam sobie krotka drzemke (jak to na fizyce) *podaje Kropce kawalek toru*thx... a co to za okazja do świetowania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:06 am
kropka thx... a co to za okazja do świetowania? JEJ URODIZNY!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:06 am
kropka Neilameane kropka M-Teen kropka Czesć wszystkim! Co jest? xd lol z czego mamy sie uczyc na fize? sweatdrop topnienie, krzepnięcie, parowanie, wrzenie skraplanie smile Patrz... ja mialam z tego ostatnio powtorke.... tzn. cos tam nauczycielka gadala, bo akurat ucianlam sobie krotka drzemke (jak to na fizyce) *podaje Kropce kawalek toru*thx... a co to za okazja do świetowania? Moje urodzinki!!! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:11 am
stracilam glos gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:12 am
Omega Sun stracilam glos gonk crying *daje kawalek tortu na poprawienie glosu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:15 am
Neilameane Omega Sun stracilam glos gonk crying *daje kawalek tortu na poprawienie glosu whee "Dziekuje i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:15 am
Omega Sun stracilam glos gonk crying sad hmm.. moze napij sie herbaty z miodem.. ? nie mam pojecia.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:16 am
Omega Sun stracilam glos gonk crying O.o ... biedna Omi !!! *porzytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:20 am
dziekuje Wam chyba mam cos z krtania sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:21 am
Omega Sun dziekuje Wam chyba mam cos z krtania sad sad nie znam sie na takich rzeczach i nigdy mnie to nie spotkało sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|