|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:35 am
]Goth bless[ M-Teen *bezwładnie leci nad ziemi ziewajac i podrapajac sie w glowe* *przeciera oczy* yyyyyyyyh...! dobr all Czesc paskudo 3nodding heart eee... *zieeeeeeeeeeeeeew* witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:36 am
Lethiel M-Teen *bezwładnie leci nad ziemi ziewajac i podrapajac sie w glowe* *przeciera oczy* yyyyyyyyh...! dobr all witaj Mciu whee *podbiega i pomaga wsatać* 3nodding hihi dzięki leth wink and haj Leth biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:38 am
cos tu ... dretwo sweatdrop moj kumpel zarz sie zapisze do gildii stare yyyh... ma bardzo dziwne poczucie gumoru, ale jakos go znosze @.@ xp blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:40 am
M-Teen cos tu ... dretwo sweatdrop moj kumpel zarz sie zapisze do gildii stare yyyh... ma bardzo dziwne poczucie gumoru, ale jakos go znosze @.@ xp blaugh sweatdrop Ja tez mam bardzo dziwne poczucie humoru i wszyscy mnie lubia blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:42 am
M-Teen cos tu ... dretwo sweatdrop moj kumpel zarz sie zapisze do gildii stare yyyh... ma bardzo dziwne poczucie gumoru, ale jakos go znosze @.@ xp blaugh sweatdrop ja zastanawiam sie co moze sie znaleźć na mojej czwartkowej matoorze z polskiego O_o ... nie mam pojęcia czego sie uczyć .. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:43 am
^__________^ URODZINKI!!!!!!!! *wnosi wieeeeeeeeeeeelki tort urodzinowy i zaczyna wszystkich dzielic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:44 am
Neilameane ^__________^ URODZINKI!!!!!!!! *wnosi wieeeeeeeeeeeelki tort urodzinowy i zaczyna wszystkich dzielic* Wszystkiego najlepszego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:45 am
^_______________________________________________________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:46 am
Neilameane ^__________^ URODZINKI!!!!!!!! *wnosi wieeeeeeeeeeeelki tort urodzinowy i zaczyna wszystkich dzielic* 4laugh witaj Neil whee *przytuuuuuuuuul* wszystkiego najlepszego whee *ćmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:47 am
Lethiel Neilameane ^__________^ URODZINKI!!!!!!!! *wnosi wieeeeeeeeeeeelki tort urodzinowy i zaczyna wszystkich dzielic* 4laugh witaj Neil whee *przytuuuuuuuuul* wszystkiego najlepszego whee *ćmok w polik* Chcesz kawaleczek z wisienka czy truskawka? *podaje kawalek tortu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:48 am
Hepi berwzdej ^^
Witajcie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:49 am
Neilameane Lethiel Neilameane ^__________^ URODZINKI!!!!!!!! *wnosi wieeeeeeeeeeeelki tort urodzinowy i zaczyna wszystkich dzielic* 4laugh witaj Neil whee *przytuuuuuuuuul* wszystkiego najlepszego whee *ćmok w polik* Chcesz kawaleczek z wisienka czy truskawka? *podaje kawalek tortu*mruuuuu.. trooskawką 4laugh uwielbiam tooskawki whee witaj Ozziu 4laugh *przytuuuuuuuuul* witaj Nov 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|