|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:50 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ No wlasnie! scream *dotyka tyleczka i wedruje dlonia wyzej po pleckach* mrau *przechodzi ja miły dreszczyk* *dlonie przesuwaja sie do przodu, dotykajac jej piersi* Hmmm... zdaje sie ze jestes czysta... Chyba, ze nie sprawdzilem wszedzie, hm? 3nodding heart heart 3nodding mozliwe ze pan cos pominoł xd wink heart Moze mnie naprowadzisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:57 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart *bierze jego łapke delikatnie i zaczyna presowac po roznych miejscach pwoli przesowając w d22; * *Wklada ja pod bielizne i zaczyna powoli i czule masowac (oczywiscie, zeby sprawdzic czy nie ma czegos do ukrycia xd )* redface whee 4laugh mrau milutko *przeszukuje ja coraz mocniej i szybciej... oraz bardziej doglebnie, wykorszystujac sowje paluszki* zaczyna szybciej oddychac* redface *szepcze jej do ucha* Ibris Cie zabije, wiesz o tym?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:59 am
]Goth bless[ *szepcze jej do ucha* Ibris Cie zabije, wiesz o tym?... *odwraca sie powoli w jego strone , splata łapki na jego szyi i szepcze* ja i tak juzz od dawna nieżyje .... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:00 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ *szepcze jej do ucha* Ibris Cie zabije, wiesz o tym?... *odwraca sie powoli w jego strone , splata łapki na jego szyi i szepcze* ja i tak juzz od dawna nieżyje .... wink *Przesuwa sie* No... to przeszukiwanie zakonczone wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:02 am
mhmmmmmh witam, dostalem wczoraj skrzyneczke, czy mam ja otworzyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:04 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ *szepcze jej do ucha* Ibris Cie zabije, wiesz o tym?... *odwraca sie powoli w jego strone , splata łapki na jego szyi i szepcze* ja i tak juzz od dawna nieżyje .... wink *Przesuwa sie* No... to przeszukiwanie zakonczone wink no ładnie , ciekawe co by było gdyby wszystkie przeszukiwan takie były XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mhmmmmmh witam, dostalem wczoraj skrzyneczke, czy mam ja otworzyc? Ja tam nie wiem, rob co chcesz... Ahh.. Libido wczoraj na Ciebie jeszcze czekala, ale chyba sie zawiodla i poszla juz spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mhmmmmmh witam, dostalem wczoraj skrzyneczke, czy mam ja otworzyc? Nie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:05 am
przeprosze, uzyje mojej magicznej mocy i po sprawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:06 am
Illune Ozual mhmmmmmh witam, dostalem wczoraj skrzyneczke, czy mam ja otworzyc? Nie. Jak stanowczo xd Hej... to podejrzane... pania tez mam przeszukac? CO?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|