|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:34 am
]Goth bless[ *mruczy cos pod nosem i gwaltownie sie odwraca* A wy co sie tak patrzycie? Hmm... moze wy tez cos kombinujecie, co? *looka przez ramie na liste i szuka swojego nazwiska* *juppi!!Nie ma mnie jeszcze na liscie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:35 am
]Goth bless[ *mruczy cos pod nosem i gwaltownie sie odwraca* A wy co sie tak patrzycie? Hmm... moze wy tez cos kombinujecie, co? no i co ty mu zrobiles? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:38 am
]Goth bless[ eek ... *wyciaga krotkofalowke* Kszzz... Kszzz... Bobr do Drwala... kszzz... mamy ja... Kszzz kszzz... Zobaczysz, zaraz tu beda moi agenci, malutka *obraca ja i zaklada jej niedelikatnie kajdanki* xd ups ... wydało sie ...... czemu niedelikatnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:39 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ eek ... *wyciaga krotkofalowke* Kszzz... Kszzz... Bobr do Drwala... kszzz... mamy ja... Kszzz kszzz... Zobaczysz, zaraz tu beda moi agenci, malutka *obraca ja i zaklada jej niedelikatnie kajdanki* xd ups ... wydało sie ...... czemu niedelikatnie xd Bo delikatnie to Cie moge popiescic moimi czulymi dlonmi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:41 am
]Goth bless[ Bo delikatnie to Cie moge popiescic moimi czulymi dlonmi wink mrau , było by miło 3nodding whee redface xd ja sie nienadaje do więzienia , a pozatym niewiem czy by mi pasowały więzienne ciuszki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:42 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Bo delikatnie to Cie moge popiescic moimi czulymi dlonmi wink mrau , było by miło 3nodding whee redface xd ja sie nienadaje do więzienia , a pozatym niewiem czy by mi pasowały więzienne ciuszki xd *przesuwa jej powoli rece pod sukieneczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:43 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Bo delikatnie to Cie moge popiescic moimi czulymi dlonmi wink mrau , było by miło 3nodding whee redface xd ja sie nienadaje do więzienia , a pozatym niewiem czy by mi pasowały więzienne ciuszki xd chcesz to ci moge pozyczyc razz Mam chyba nawet komplecik w twoim rozmiarze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:43 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Bo delikatnie to Cie moge popiescic moimi czulymi dlonmi wink mrau , było by miło 3nodding whee redface xd ja sie nienadaje do więzienia , a pozatym niewiem czy by mi pasowały więzienne ciuszki xd zawsze mozna bez xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:44 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ Bo delikatnie to Cie moge popiescic moimi czulymi dlonmi wink mrau , było by miło 3nodding whee redface xd ja sie nienadaje do więzienia , a pozatym niewiem czy by mi pasowały więzienne ciuszki xd *przesuwa jej powoli rece pod sukieneczka* mrau redface 3nodding trzeba mnuie przeszukac panie agencie , moge miec wiele niebezpiecznych rzeczy przy sobie *nastawia sie* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:45 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ Bo delikatnie to Cie moge popiescic moimi czulymi dlonmi wink mrau , było by miło 3nodding whee redface xd ja sie nienadaje do więzienia , a pozatym niewiem czy by mi pasowały więzienne ciuszki xd *przesuwa jej powoli rece pod sukieneczka* mrau redface 3nodding trzeba mnuie przeszukac panie agencie , moge miec wiele niebezpiecznych rzeczy przy sobie *nastawia sie* redface No wlasnie! scream *dotyka tyleczka i wedruje dlonia wyzej po pleckach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:46 am
]Goth bless[ No wlasnie! scream *dotyka tyleczka i wedruje dlonia wyzej po pleckach* mrau *przechodzi ja miły dreszczyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:48 am
Ita Lockheart ]Goth bless[ No wlasnie! scream *dotyka tyleczka i wedruje dlonia wyzej po pleckach* mrau *przechodzi ja miły dreszczyk* *dlonie przesuwaja sie do przodu, dotykajac jej piersi* Hmmm... zdaje sie ze jestes czysta... Chyba, ze nie sprawdzilem wszedzie, hm? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:49 am
]Goth bless[ Ita Lockheart ]Goth bless[ No wlasnie! scream *dotyka tyleczka i wedruje dlonia wyzej po pleckach* mrau *przechodzi ja miły dreszczyk* *dlonie przesuwaja sie do przodu, dotykajac jej piersi* Hmmm... zdaje sie ze jestes czysta... Chyba, ze nie sprawdzilem wszedzie, hm? 3nodding heart heart 3nodding mozliwe ze pan cos pominoł xd wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|