|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:23 am
]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? xd tajniackie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:23 am
]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? xd xd xd xp siemaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:25 am
Gosiak ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? xd xd xd xp siemaaaaaaa Albo sie nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:25 am
]Goth bless[ Sir_Snajper ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? niech pan zapali swiatlo... boje sie... *przesuwa lampke blizej jego twarzy* Jak odpowiesz na moje pytania... Stargard, 16, ogladalem sounth park
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:26 am
]Goth bless[ Gosiak ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? xd xd xd xp siemaaaaaaa Albo sie nie ma... nuuu cześć razz *obraca lampke w strone jego twarzy* aaaaj to nie fair masz maskęęę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:26 am
Sir_Snajper ]Goth bless[ Sir_Snajper ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? niech pan zapali swiatlo... boje sie... *przesuwa lampke blizej jego twarzy* Jak odpowiesz na moje pytania... Stargard, 16, ogladalem sounth park A co wiesz o *wyciaga zdjecie* zaginonym wczoraj w nocy Edżbynie Cipowiczu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:27 am
Sir_Snajper [ Stargard, 16, ogladalem sounth park jasne jasne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:27 am
Sir_Snajper ]Goth bless[ Sir_Snajper ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? niech pan zapali swiatlo... boje sie... *przesuwa lampke blizej jego twarzy* Jak odpowiesz na moje pytania... Stargard, 16, ogladalem sounth park tez to ogladalam wczoraj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:28 am
Gosiak ]Goth bless[ Gosiak ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? xd xd xd xp siemaaaaaaa Albo sie nie ma... nuuu cześć razz *obraca lampke w strone jego twarzy* aaaaj to nie fair masz maskęęę Przezorny zawsze zabezpieczony.. wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:28 am
]Goth bless[ Sir_Snajper ]Goth bless[ Sir_Snajper ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? niech pan zapali swiatlo... boje sie... *przesuwa lampke blizej jego twarzy* Jak odpowiesz na moje pytania... Stargard, 16, ogladalem sounth park A co wiesz o *wyciaga zdjecie* zaginonym wczoraj w nocy Edżbynie Cipowiczu? niestety nie wiem musze juz isc do domq *zegna sie* papa all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:29 am
Sir_Snajper niestety nie wiem musze juz isc do domq *zegna sie* papa all Ahhh.. tak... *zapisuje na liste podejrzanych* Teraz to sie ucieka... Bede Cie mial na oku, maly xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:31 am
]Goth bless[ Sir_Snajper niestety nie wiem musze juz isc do domq *zegna sie* papa all Ahhh.. tak... *zapisuje na liste podejrzanych* Teraz to sie ucieka... Bede Cie mial na oku, maly xd domokun a co to za lista panie detektywie?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:31 am
]Goth bless[ Sir_Snajper niestety nie wiem musze juz isc do domq *zegna sie* papa all Ahhh.. tak... *zapisuje na liste podejrzanych* Teraz to sie ucieka... Bede Cie mial na oku, maly xd domokun przestraszyłes go xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:33 am
*mruczy cos pod nosem i gwaltownie sie odwraca* A wy co sie tak patrzycie? Hmm... moze wy tez cos kombinujecie, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:34 am
]Goth bless[ *mruczy cos pod nosem i gwaltownie sie odwraca* A wy co sie tak patrzycie? Hmm... moze wy tez cos kombinujecie, co? mania przesladowcza? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|