|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:11 am
agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper Ita Lockheart Sir_Snajper Witam bardzo serdecznie biggrin halo xd witamy i jak zdrowko mlode panie?? dobrze, a u pana?? xd poza tym, ze zlamalem sobie reke i mam cos nietak z glowo to wszystko w poshadku moge ci sie na gipsie podpisac??:> biggrin nic nie stoi na przeszkodzie *podaje gips do podpisania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:12 am
]Goth bless[ Witam wszystkich 3nodding heyka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:12 am
]Goth bless[ Witam wszystkich 3nodding hejka!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:14 am
Sir_Snajper agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper Ita Lockheart Sir_Snajper Witam bardzo serdecznie biggrin halo xd witamy i jak zdrowko mlode panie?? dobrze, a u pana?? xd poza tym, ze zlamalem sobie reke i mam cos nietak z glowo to wszystko w poshadku moge ci sie na gipsie podpisac??:> biggrin nic nie stoi na przeszkodzie *podaje gips do podpisania* *stara sie cos fajnego narysowac* AguteQ biggrin *zadowolona z siebie oddaje gips razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:14 am
]Goth bless[ Witam wszystkich 3nodding witam, witam pana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:16 am
agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper Ita Lockheart Sir_Snajper Witam bardzo serdecznie biggrin halo xd witamy i jak zdrowko mlode panie?? dobrze, a u pana?? xd poza tym, ze zlamalem sobie reke i mam cos nietak z glowo to wszystko w poshadku moge ci sie na gipsie podpisac??:> biggrin nic nie stoi na przeszkodzie *podaje gips do podpisania* *stara sie cos fajnego narysowac* AguteQ biggrin *zadowolona z siebie oddaje gips razz * *cieszy sie* nareszcie ktos mnie lubi biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:17 am
Sir_Snajper agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper Ita Lockheart Sir_Snajper Witam bardzo serdecznie biggrin halo xd witamy i jak zdrowko mlode panie?? dobrze, a u pana?? xd poza tym, ze zlamalem sobie reke i mam cos nietak z glowo to wszystko w poshadku moge ci sie na gipsie podpisac??:> biggrin nic nie stoi na przeszkodzie *podaje gips do podpisania* *stara sie cos fajnego narysowac* AguteQ biggrin *zadowolona z siebie oddaje gips razz * *cieszy sie* nareszcie ktos mnie lubi biggrin xd biggrin z kad jestes?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:17 am
Sir_Snajper agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper agut Sir_Snajper Ita Lockheart Sir_Snajper Witam bardzo serdecznie biggrin halo xd witamy i jak zdrowko mlode panie?? dobrze, a u pana?? xd poza tym, ze zlamalem sobie reke i mam cos nietak z glowo to wszystko w poshadku moge ci sie na gipsie podpisac??:> biggrin nic nie stoi na przeszkodzie *podaje gips do podpisania* *stara sie cos fajnego narysowac* AguteQ biggrin *zadowolona z siebie oddaje gips razz * *cieszy sie* nareszcie ktos mnie lubi biggrin xd nie za duzo cytujesz? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:18 am
Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:19 am
*cieszy sie* nareszcie ktos mnie lubi biggrin xd nie za duzo cytujesz? xp teraz zacytowalas jeszcze wiecej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:20 am
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? hyhy....nadajesz sie na detektywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
napisz do mnie jak chcesz 1345788
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:22 am
]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? niech pan zapali swiatlo... boje sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 1:22 am
Sir_Snajper ]Goth bless[ Krotka pilka i proste pytanie z mojej strony panie snajper... *gasi swiatlo i nachyla nad nim mocno swiecaca lampke. Krazy w okol niego jak na przesluchaniu* Skad jestes, ile masz lat i gdzie byles wczoraj o 26:89? niech pan zapali swiatlo... boje sie... *przesuwa lampke blizej jego twarzy* Jak odpowiesz na moje pytania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|