|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:32 pm
przez tą burzę wyłączyli prąd.... *je palooshki lajkonik* chce ktoś? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:33 pm
opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:36 pm
Ozzwald opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma... uwierzyli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:37 pm
opcy Ozzwald opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma... uwierzyli? skoro tu z nami pisze to chyba tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:38 pm
opcy Ozzwald opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma... uwierzyli? siedzialem cicho.... tylko pies szczekal, wkoncu im sie znudzilo pogadali z sasiadem i poszli... mam nadzieje ze jutro nie wroca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:41 pm
Ozzwald opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma... a co od Ciebie chcieli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:43 pm
agut Ozzwald opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma... a co od Ciebie chcieli?? pozyczyc kase na woodke.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:43 pm
agut Ozzwald opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma... a co od Ciebie chcieli?? powodow moze byc kilka... ale pozwol ze zostawie je bez komentarza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:44 pm
hm... neeeeee... xp wystarczylo by np. maly usmiech wink .. ale jak sobie chcecie whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:44 pm
Ozzwald agut Ozzwald opcy boli mnie glowa......... znakomicie...... mnie rano bolala plus mi sie policja do drzwi dobijala... udawalem ze mnie w domu nie ma... a co od Ciebie chcieli?? powodow moze byc kilka... ale pozwol ze sotawie je bez komentarza... *rzyt na shyję* *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|