|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:54 pm
Lethiel lofca Lethiel xd xd xd *skok na opcego z droogiej strony* *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* whee 4laugh whee xd stoi okok a ja moge ? nie wiem czy Opcoos bylby zadowolony z twojej obecnosci na jego gloowce xd opcoos mnie nie lubi biggrin a ja id sobie bay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:55 pm
opcy lofca Lethiel xd xd xd *skok na opcego z droogiej strony* *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* whee 4laugh whee xd stoi okok a ja moge ? sprobuj a zrobie sobie z twojego kregoslupa koraliki....... xd xd xd OMG.. a ja tak beztrosko wspinalam ci sie na glowe O_o .. nawet nie myslałam o konsekwencjach !! mam nadzieje ze ze mną nie masz takich planoow sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:56 pm
lofca Lethiel lofca Lethiel xd xd xd *skok na opcego z droogiej strony* *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* whee 4laugh whee xd stoi okok a ja moge ? nie wiem czy Opcoos bylby zadowolony z twojej obecnosci na jego gloowce xd opcoos mnie nie lubi biggrin a ja id sobie bay paptki lisq !! nie przejmooj sie.. on jest kochany.. tylko tak moowi whee *przytuuuul opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:56 pm
novelin ]Goth bless[ novelin ]Goth bless[ novelin Też o Tobie wiele słyszalam wink Oj jeden Gingers ^^ hehe A tak nie narzekam, weekend byl calkiem... hmm calkiem boski razz Ale nie gryzlas go nigdzie? wink heart Oj ta mala pepla ^^ Juz mi zadosc uczynil za tamto razz Ale może porozmawiamy o czyms innym wink xp ^_^ Wiesz co? Jestes naprawde w porzadku, nic tylko pozazdroscic szczesciarzowi 3nodding heart Tobie to jest dopiero czego zazdrościć. wink whee Btw. Marta już śpi ? Nie wiem Slonce... ale.. zaraz sprawdzimy xd 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:01 pm
nie chce mi sie scigac, ale mam cala serie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:02 pm
*totalna gleeeebaaa* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:02 pm
Bardzo przyjemne komiksy razz hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:04 pm
novelin Bardzo przyjemne komiksy razz hehe 3nodding 3nodding 3nodding fajne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:04 pm
Lethiel paptki lisq !! nie przejmooj sie.. on jest kochany.. tylko tak moowi whee *przytuuuul opcego* ostatnio cos niebardzo....... ale to szczegol......... //Now Playing: Cynic [Focus [Remastered 2004] #01] Veil Of Maya [5:20]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:05 pm
opcy ostatnio cos niebardzo....... ale to szczegol......... //Now Playing: Cynic [Focus [Remastered 2004] #01] Veil Of Maya [5:20] O.o ... ?? dlaczego ?? moow sobie co chcesz.. ale moim zdaniem i tak jesteś kochany wink whee xd *ćmok w nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:09 pm
racqel nie chce mi sie scigac, ale mam cala serie... wink 3nodding ja wlasnie na necie znalzłam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:11 pm
M-Teen racqel nie chce mi sie scigac, ale mam cala serie... wink 3nodding ja wlasnie na necie znalzłam smile idz na strone glowna : http://www.beaverandsteve.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|