|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:45 pm
lofca Lethiel Neilameane Co wy na to, gdybysmy tu przedszkole zalozyli? ciiiiiiiiiii .... dawno sie tak fajnie nie bawilam .. whee xd psedskle biggrin xd skok na opcego... opcy nie ... xd sprobuj na mnie skoczyc to cie kopne w jajo..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"Mam dwa latka, dwa i pol. Siegam dupa ponad stol Mam fartuszek z Myszka Miki i zazywam narkotyki" Uwaga mam wspomnienia z podstawowki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca >haha ... pac poduchaom w nos... zaslania sie malpkoom < *przytuuuuuul* whee redface łuucha redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:48 pm
]Goth bless[ novelin Też o Tobie wiele słyszalam wink Oj jeden Gingers ^^ hehe A tak nie narzekam, weekend byl calkiem... hmm calkiem boski razz Ale nie gryzlas go nigdzie? wink heart Oj ta mala pepla ^^ Juz mi zadosc uczynil za tamto razz Ale może porozmawiamy o czyms innym wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:49 pm
lofca Lethiel lofca >haha ... pac poduchaom w nos... zaslania sie malpkoom < *przytuuuuuul* whee redface łuucha redface xd nie ma sie cio czerwienić wink *zshooca na niego sterte poduszek* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin ]Goth bless[ novelin Też o Tobie wiele słyszalam wink Oj jeden Gingers ^^ hehe A tak nie narzekam, weekend byl calkiem... hmm calkiem boski razz Ale nie gryzlas go nigdzie? wink heart Oj ta mala pepla ^^ Juz mi zadosc uczynil za tamto razz Ale może porozmawiamy o czyms innym wink xp ^_^ Wiesz co? Jestes naprawde w porzadku, nic tylko pozazdroscic szczesciarzowi 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:51 pm
Lethiel lofca Lethiel Neilameane Co wy na to, gdybysmy tu przedszkole zalozyli? ciiiiiiiiiii .... dawno sie tak fajnie nie bawilam .. whee xd psedskle biggrin xd skok na opcego... opcy nie ... xd xd xd xd *skok na opcego z droogiej strony* *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* whee 4laugh whee xd stoi okok a ja moge ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:52 pm
lofca Lethiel xd xd xd *skok na opcego z droogiej strony* *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* whee 4laugh whee xd stoi okok a ja moge ? nie wiem czy Opcoos bylby zadowolony z twojej obecnosci na jego gloowce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:53 pm
Kiedys to przedszkole normalnie narysuje.... Ale jak na razie to dobranoc wszystkim *zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!!!!* *wyrywa Lethiel poduszke i na swoim obrotowym, czarnym krzeselku wyjezdza z pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:53 pm
lofca Lethiel xd xd xd *skok na opcego z droogiej strony* *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* whee 4laugh whee xd stoi okok a ja moge ? sprobuj a zrobie sobie z twojego kregoslupa koraliki.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:54 pm
]Goth bless[ novelin ]Goth bless[ novelin Też o Tobie wiele słyszalam wink Oj jeden Gingers ^^ hehe A tak nie narzekam, weekend byl calkiem... hmm calkiem boski razz Ale nie gryzlas go nigdzie? wink heart Oj ta mala pepla ^^ Juz mi zadosc uczynil za tamto razz Ale może porozmawiamy o czyms innym wink xp ^_^ Wiesz co? Jestes naprawde w porzadku, nic tylko pozazdroscic szczesciarzowi 3nodding heart Tobie to jest dopiero czego zazdrościć. wink whee Btw. Marta już śpi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy lofca Lethiel xd xd xd *skok na opcego z droogiej strony* *wlazi na swoje miejsce na jego glowie* whee 4laugh whee xd stoi okok a ja moge ? sprobuj a zrobie sobie z twojego kregoslupa koraliki....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Kiedys to przedszkole normalnie narysuje.... Ale jak na razie to dobranoc wszystkim *zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!!!!* *wyrywa Lethiel poduszke i na swoim obrotowym, czarnym krzeselku wyjezdza z pokoju* papatki .. milych snoow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|