|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:27 pm
dobra ja was zeganm bo mam kaze kompa wylaczac stare ...........
ahh nastepne kilka godzin meczenia sie z samotnosc , cisza i ciemnoscia ........ zegnajcie wszyscy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:28 pm
racqel oj! oj! ty niedobra, znowu zaczynasz? * mach, mach palcem * redface *siedzi cichootko za kanapą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca Lethiel lofca >pac malpom@ < oocieka za fotelk 4laugh *wskakooje na fotelik* whee *wychyla sie za oparcie* ninja *szuka liska* >rzuca palpkami @@@@@ leca malpki ... < >leci za kanape pac ... lerzy na podlodze< O.o *skok za kanape* sad nic ci nie jest ??!! pokazuje palooszek, alc ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Neilameane *od czasu do czasu rzuca znad kartki spojrzenia, by wiedziec, oc sie dookola dzieje* co jest smutasie .............. włacz sie do konwersacji zamiast siedziec zboku sweatdrop ............DONT WORRY BE HAPPY a bo mnie jeden gosciu na gg zdolowal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel opcy racqel opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie... nie mam takiej ochoty........ (nigdy jeszce nie mam ..ja sie po trochu doprowadzam do maniakalnej depresji) po prostu chcialem jakos konwersacje zaczac...... łeeeee. znaczy wszystko w normie? szkoda. dawno nikt depresji nie mial (Kittyshadowkat sie nie liczy, to nie depresja) ja mam permamentna depresje........ //Now Playing: Björk Live In Cambridge [1:06:08] ->aktualnie Hunter a ja mam rollercoaster emocjonalny i na razie jest ok. ale przedwczoraj ! to dopiero bylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:30 pm
lofca pokazuje palooszek, alc ... gonk O.o .. jejq sad *calooje w palooshek* *owija plasterkiem* whee .. jush nie boli ?? *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:31 pm
]Goth bless[ Witaj, pani Siwa wink heart Witam ^^ Co tam u mojego/Twojego szczęścia??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:32 pm
racqel a ja mam rollercoaster emocjonalny i na razie jest ok. ale przedwczoraj ! to dopiero bylo. ja mam aktualnie standardowy poziom autoagresji..... ale ostatnio byl niebezbiecznie wysoki.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:33 pm
Lethiel lofca pokazuje palooszek, alc ... gonk O.o .. jejq sad *calooje w palooshek* *owija plasterkiem* whee .. jush nie boli ?? *przytuuuuul* skrzyp skrzyp, roosza palooszkiem juś nie bolu biggrin pac malpkom i czmycha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:33 pm
novelin ]Goth bless[ Witaj, pani Siwa wink heart Witam ^^ Co tam u mojego/Twojego szczęścia??? wink Ohhh.. dzisiaj byl swietny dzionek... Ib sie wstawila po jednym Gingersie xd heart Oj.. w ogole... to pewnie bedzie Ci miala sporo do poopowiadania.. 3nodding heart A tak w ogole, to milo Cie poznac, Ib mi o Tobie duzo mowila ^_^ Jak tam weekend? Podobno bosko sie bawilas? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:34 pm
lofca Lethiel lofca pokazuje palooszek, alc ... gonk O.o .. jejq sad *calooje w palooshek* *owija plasterkiem* whee .. jush nie boli ?? *przytuuuuul* skrzyp skrzyp, roosza palooszkiem juś nie bolu biggrin pac malpkom i czmycha xd xd *łapie poduszke* *goni za nim* *skacze* *przewraca* *siada na nim okrakiem* *pac poducha* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:38 pm
Lethiel lofca Lethiel lofca pokazuje palooszek, alc ... gonk O.o .. jejq sad *calooje w palooshek* *owija plasterkiem* whee .. jush nie boli ?? *przytuuuuul* skrzyp skrzyp, roosza palooszkiem juś nie bolu biggrin pac malpkom i czmycha xd xd *łapie poduszke* *goni za nim* *skacze* *przewraca* *siada na nim okrakiem* *pac poducha* 4laugh Co wy na to, gdybysmy tu przedszkole zalozyli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:39 pm
Lethiel lofca Lethiel lofca pokazuje palooszek, alc ... gonk O.o .. jejq sad *calooje w palooshek* *owija plasterkiem* whee .. jush nie boli ?? *przytuuuuul* skrzyp skrzyp, roosza palooszkiem juś nie bolu biggrin pac malpkom i czmycha xd xd *łapie poduszke* *goni za nim* *skacze* *przewraca* *siada na nim okrakiem* *pac poducha* 4laugh >haha ... pac poduchaom w nos... zaslania sie malpkoom <
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|