|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:20 pm
Libido69 Illune Falcone Illune Falcone Illune gonk Nieee..... gonk gonk ale reakcja sweatdrop ........... xp Odpowiednia xd xd a co jestescie w jakims plizszym zwiazku sweatdrop question wiesz ja tam nie jestem nabiezaco xd Jasne ze tak, jak mogles nie wiedziec xp *Przytula Illune i kladzie jej reke na piersi* Bo my jestesmy.. bardzo niegrzecznymi dziewczynkami... a Ty jak mnie nie chcesz... to trudno 3nodding heart lol i widzisz Falc ona cie nie chce, woli mnie lol heart whee spadam juz crying papa *caluje Libido* xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:21 pm
Illune Libido69 Illune Falcone Illune Falcone Illune gonk Nieee..... gonk gonk ale reakcja sweatdrop ........... xp Odpowiednia xd xd a co jestescie w jakims plizszym zwiazku sweatdrop question wiesz ja tam nie jestem nabiezaco xd Jasne ze tak, jak mogles nie wiedziec xp *Przytula Illune i kladzie jej reke na piersi* Bo my jestesmy.. bardzo niegrzecznymi dziewczynkami... a Ty jak mnie nie chcesz... to trudno 3nodding heart lol i widzisz Falc ona cie nie chce, woli mnie lol heart whee spadam juz crying papa *caluje Libido* xd heart *Oddaje pocalunek* Papa Koteczku 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:21 pm
Illune lol i widzisz Falc ona cie nie chce, woli mnie lol heart whee spadam juz crying papa *caluje Libido* xd heart papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:22 pm
opcy racqel opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie... nie mam takiej ochoty........ (nigdy jeszce nie mam ..ja sie po trochu doprowadzam do maniakalnej depresji) po prostu chcialem jakos konwersacje zaczac...... łeeeee. znaczy wszystko w normie? szkoda. dawno nikt depresji nie mial (Kittyshadowkat sie nie liczy, to nie depresja)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune lol i widzisz Falc ona cie nie chce, woli mnie lol heart whee spadam juz crying papa *caluje Libido* xd heart ........ jakbym był dziewczyna tez by wolał druga dziewczyne xd .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Illune lol i widzisz Falc ona cie nie chce, woli mnie lol heart whee spadam juz crying papa *caluje Libido* xd heart papatki papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:23 pm
racqel opcy racqel opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie... nie mam takiej ochoty........ (nigdy jeszce nie mam ..ja sie po trochu doprowadzam do maniakalnej depresji) po prostu chcialem jakos konwersacje zaczac...... łeeeee. znaczy wszystko w normie? szkoda. dawno nikt depresji nie mial (Kittyshadowkat sie nie liczy, to nie depresja) xd (.. to hm.. jak to bylo .. ninja .. psychoza maniakalna 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca >pac malpom@ < oocieka za fotelk 4laugh *wskakooje na fotelik* whee *wychyla sie za oparcie* ninja *szuka liska* >rzuca palpkami @@@@@ leca malpki ... < >leci za kanape pac ... lerzy na podlodze<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy racqel opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie... nie mam takiej ochoty........ (nigdy jeszce nie mam ..ja sie po trochu doprowadzam do maniakalnej depresji) po prostu chcialem jakos konwersacje zaczac...... łeeeee. znaczy wszystko w normie? szkoda. dawno nikt depresji nie mial (Kittyshadowkat sie nie liczy, to nie depresja) ja mam permamentna depresje........ //Now Playing: Björk Live In Cambridge [1:06:08] ->aktualnie Hunter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:24 pm
Neilameane *od czasu do czasu rzuca znad kartki spojrzenia, by wiedziec, oc sie dookola dzieje* co jest smutasie .............. włacz sie do konwersacji zamiast siedziec zboku sweatdrop ............DONT WORRY BE HAPPY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:24 pm
lofca Lethiel lofca >pac malpom@ < oocieka za fotelk 4laugh *wskakooje na fotelik* whee *wychyla sie za oparcie* ninja *szuka liska* >rzuca palpkami @@@@@ leca malpki ... < >leci za kanape pac ... lerzy na podlodze< O.o *skok za kanape* sad nic ci nie jest ??!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:26 pm
witaj Nov 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:27 pm
Lethiel racqel opcy racqel opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie... nie mam takiej ochoty........ (nigdy jeszce nie mam ..ja sie po trochu doprowadzam do maniakalnej depresji) po prostu chcialem jakos konwersacje zaczac...... łeeeee. znaczy wszystko w normie? szkoda. dawno nikt depresji nie mial (Kittyshadowkat sie nie liczy, to nie depresja) xd (.. to hm.. jak to bylo .. ninja .. psychoza maniakalna 3nodding ) oj! oj! ty niedobra, znowu zaczynasz? * mach, mach palcem *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|