|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:12 pm
Falcone Illune Falcone Illune gonk Nieee..... gonk gonk ale reakcja sweatdrop ........... xp Odpowiednia xd xd a co jestescie w jakims plizszym zwiazku sweatdrop question wiesz ja tam nie jestem nabiezaco xd Jasne ze tak, jak mogles nie wiedziec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:13 pm
*idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:13 pm
lofca Lethiel lofca nie mam kaski ... sad ... a chcu uszka biggrin @-pac lethiel maplom ... heart whee whee whee *przytuuuula mocniooto* 4laugh whee tio ja wysylam ogonek .. bedziesh sliczny whee dziekooje :* ... A ja psybyfam z planety ofcoof 4laugh lisek whee *pac poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:14 pm
opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune lofca Lethiel lofca nie mam kaski ... sad ... a chcu uszka biggrin @-pac lethiel maplom ... heart whee whee whee *przytuuuula mocniooto* 4laugh whee tio ja wysylam ogonek .. bedziesh sliczny whee dziekooje :* ... A ja psybyfam z planety ofcoof a ucza tam pisac? bo tych twoich hieroglifow sie odczytac nie da xp nie, piszu jak umie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* czemu idziesz?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:15 pm
Illune Jasne ze tak, jak mogles nie wiedziec xp spoko spoko nie masz sie co martwic napewno by cie nie rzuciła dla kogos takiego jak ja .................... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:16 pm
opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* eek eek eek nie roob tak !!! popsoojesh mi siedzisko !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie... no własnie my chetnie poisłucham i pomozemy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca Lethiel lofca nie mam kaski ... sad ... a chcu uszka biggrin @-pac lethiel maplom ... heart whee whee whee *przytuuuula mocniooto* 4laugh whee tio ja wysylam ogonek .. bedziesh sliczny whee dziekooje :* ... A ja psybyfam z planety ofcoof 4laugh lisek whee *pac poduchą* >pac malpom@ < oocieka za fotelk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy *idzie do kuchni pouderzac glowa w zlew* no dobra. niech bedzie. wyzal sie... nie mam takiej ochoty........ (nigdy jeszce nie mam ..ja sie po trochu doprowadzam do maniakalnej depresji) po prostu chcialem jakos konwersacje zaczac......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:17 pm
Illune Falcone Illune Falcone Illune gonk Nieee..... gonk gonk ale reakcja sweatdrop ........... xp Odpowiednia xd xd a co jestescie w jakims plizszym zwiazku sweatdrop question wiesz ja tam nie jestem nabiezaco xd Jasne ze tak, jak mogles nie wiedziec xp *Przytula Illune i kladzie jej reke na piersi* Bo my jestesmy.. bardzo niegrzecznymi dziewczynkami... a Ty jak mnie nie chcesz... to trudno 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:17 pm
lofca >pac malpom@ < oocieka za fotelk 4laugh *wskakooje na fotelik* whee *wychyla sie za oparcie* ninja *szuka liska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:19 pm
*od czasu do czasu rzuca znad kartki spojrzenia, by wiedziec, oc sie dookola dzieje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:20 pm
Libido69 *Przytula Illune i kladzie jej reke na piersi* Bo my jestesmy.. bardzo niegrzecznymi dziewczynkami... a Ty jak mnie nie chcesz... to trudno 3nodding heart no widzisz po co ci taki ja jak masz taka laseczke koło siebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|