|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:03 pm
Lethiel Libido69 A Ty tak bardzo lubisz pokazywac swoje cialko, czy nie masz ciuszkow? Chcesz moze lisie uszka? Bo dostalam w skrzynce dwie pary ^_~ heart ooooo... to ja dam lisi ogonek 4laugh bo mam 2 whee 3nodding o jejq ... wypusca fszemdzie malemalpki @@@@@@@@@@@@@@ som dla fas biggrin redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 To moze ludzie powinni sie pozblizac troche do Ciebie? *przytula sie od tylu i gladzi reka po torsie* moze lepiej nie sweatdrop ........... *bierze lofca* mas zgo on chetnie cie przytuli ............ bierz ja lofc .......pfu znaczy przytul ją przytul xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:04 pm
*wchodzi do pokoju, siada na swoim obrotowym, czarnym krzesle, kuli sie i nie ma ochoty z nikim gadac, tylko obserwowac obecnych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:05 pm
lofca nie mam kaski ... sad ... a chcu uszka biggrin @-pac lethiel maplom ... heart whee whee whee *przytuuuula mocniooto* 4laugh whee tio ja wysylam ogonek .. bedziesh sliczny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lofca Lethiel Libido69 A Ty tak bardzo lubisz pokazywac swoje cialko, czy nie masz ciuszkow? Chcesz moze lisie uszka? Bo dostalam w skrzynce dwie pary ^_~ heart ooooo... to ja dam lisi ogonek 4laugh bo mam 2 whee 3nodding o jejq ... wypusca fszemdzie malemalpki @@@@@@@@@@@@@@ som dla fas biggrin redface Szkond do nasz przybywasz...joł! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:07 pm
Illune gonk Nieee..... gonk gonk ale reakcja sweatdrop ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:10 pm
Lethiel lofca nie mam kaski ... sad ... a chcu uszka biggrin @-pac lethiel maplom ... heart whee whee whee *przytuuuula mocniooto* 4laugh whee tio ja wysylam ogonek .. bedziesh sliczny whee dziekooje :* ... A ja psybyfam z planety ofcoof
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Illune gonk Nieee..... gonk gonk ale reakcja sweatdrop ........... xp Odpowiednia xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*bierze kartkę papieru, olowek i gumke i zaczyna rysowac kolejnego smoka do kolekcji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:11 pm
lofca Lethiel lofca nie mam kaski ... sad ... a chcu uszka biggrin @-pac lethiel maplom ... heart whee whee whee *przytuuuula mocniooto* 4laugh whee tio ja wysylam ogonek .. bedziesh sliczny whee dziekooje :* ... A ja psybyfam z planety ofcoof a ucza tam pisac? bo tych twoich hieroglifow sie odczytac nie da xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:12 pm
Illune Falcone Illune gonk Nieee..... gonk gonk ale reakcja sweatdrop ........... xp Odpowiednia xd xd a co jestescie w jakims plizszym zwiazku sweatdrop question wiesz ja tam nie jestem nabiezaco xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:12 pm
Ma ktos pozyczyc jakas spodniczke albo powie mi gdzie mozna tanio kupic??Bo mnie narazie nie stac, a musze spodnie oddac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|