|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:57 pm
Ozzwald Illune Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... Nie no z tym tekstem to mnie teraz rozwalilas ? neutral Nudzi ci sie czy co ze sie za ludzi rzucasz?! I myslisz ze to jest takie fajne czy jak ? neutral Wez sie zastanow co ty wogole piszesz neutral o tak, jestem wielki i wspanialy dzieki temu... nie lubie sie zastanawiac... bo wtedy powstaja roznego rodzaju pytania na ktore, nie ma odpowiedzi badz nie chce takowej znalesc... to nie bylo do Ciebie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Falcone Libido69 We wszystkim, mowisz? 3nodding heart no jasne ............. whee ............. Mrrr... wobec tego, twoja dziewczyna musi byc BARDZO zadowolona 3nodding heart pewnie by była ............... jakbym ja miał ................... no ale z natury jestem samotnikiem i zadko zblizam sie do ludzi sweatdrop ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lofca Libido69 Lethiel lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh *konczy lizac loda* A ja pana nie-ortografa nie znam... Libido... *podaje mu reke*.. 3nodding heart dŹiń dobły.... biega do okoola, >_> ... a ja ciebie tesh nie znayu. lofca. A Ty tak bardzo lubisz pokazywac swoje cialko, czy nie masz ciuszkow? Chcesz moze lisie uszka? Bo dostalam w skrzynce dwie pary ^_~ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:58 pm
Illune to nie bylo do Ciebie stressed acha... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:58 pm
lofca lapu istotke podskakoojacom i wciangu na goore... pac ppluszofom malpom. 4laugh *usadawia sie na zyrandolu* whee whee whee *odpacowooje mu poduszka* :> whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:59 pm
Lethiel Falcone Lethiel lofca patszu na poczohrany lepeq ... xd czochru czochru Lethiel. ja śmieśnu O_- ... hie drapu drapu no poce hmmm fskkooje na szyrandol. O.o xd *uklada wloski* nio .. :] .. *patrzy w goore na zyrandol* tesh cie !! whee 4laugh *podskakooje wyciagając lapki do goory* wiecie jestescie do siebie podobni sweatdrop ........... wreszcie jakas pokrewna dusza 4laugh whee redface skook na Falcona i pac go malpoom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:59 pm
Lethiel Falcone Lethiel lofca patszu na poczohrany lepeq ... xd czochru czochru Lethiel. ja śmieśnu O_- ... hie drapu drapu no poce hmmm fskkooje na szyrandol. O.o xd *uklada wloski* nio .. :] .. *patrzy w goore na zyrandol* tesh cie !! whee 4laugh *podskakooje wyciagając lapki do goory* wiecie jestescie do siebie podobni sweatdrop ........... wreszcie jakas pokrewna dusza 4laugh whee tego nam było trzeba ............ dwa małe słodko zachowujace sie przytulasowe POTWORKI xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:00 pm
//Now Playing: Clockwork [Surface Tension #07] Smile Under Sad Eyes [4:00]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Libido69 Falcone Libido69 We wszystkim, mowisz? 3nodding heart no jasne ............. whee ............. Mrrr... wobec tego, twoja dziewczyna musi byc BARDZO zadowolona 3nodding heart pewnie by była ............... jakbym ja miał ................... no ale z natury jestem samotnikiem i zadko zblizam sie do ludzi sweatdrop ............ To moze ludzie powinni sie pozblizac troche do Ciebie? *przytula sie od tylu i gladzi reka po torsie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:01 pm
Libido69 lofca Libido69 Lethiel lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh *konczy lizac loda* A ja pana nie-ortografa nie znam... Libido... *podaje mu reke*.. 3nodding heart dŹiń dobły.... biega do okoola, >_> ... a ja ciebie tesh nie znayu. lofca. A Ty tak bardzo lubisz pokazywac swoje cialko, czy nie masz ciuszkow? Chcesz moze lisie uszka? Bo dostalam w skrzynce dwie pary ^_~ heart nie mam kaski ... sad ... a chcu uszka biggrin @-pac lethiel maplom ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 A Ty tak bardzo lubisz pokazywac swoje cialko, czy nie masz ciuszkow? Chcesz moze lisie uszka? Bo dostalam w skrzynce dwie pary ^_~ heart ooooo... to ja dam lisi ogonek 4laugh bo mam 2 whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ehhh .. tak wcześnie i już z kąpa zganiają ... crying - jak zwykle crying żegnam crying *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:02 pm
Libido69 Falcone Libido69 Falcone Libido69 We wszystkim, mowisz? 3nodding heart no jasne ............. whee ............. Mrrr... wobec tego, twoja dziewczyna musi byc BARDZO zadowolona 3nodding heart pewnie by była ............... jakbym ja miał ................... no ale z natury jestem samotnikiem i zadko zblizam sie do ludzi sweatdrop ............ To moze ludzie powinni sie pozblizac troche do Ciebie? *przytula sie od tylu i gladzi reka po torsie* gonk Nieee..... gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|