|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:52 pm
agut Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... dobre pytanie...a o co jej chodzi wogole?? a co ja jej kolezanka... nie wiem.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ taaa.... ale na ciebie kos chociaz skacze... a co ze mną?? crying xd xd xd *rzooca w nia poduchą* :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:53 pm
Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... Nie no z tym tekstem to mnie teraz rozwalilas ? neutral Nudzi ci sie czy co ze sie za ludzi rzucasz?! I myslisz ze to jest takie fajne czy jak ? neutral Wez sie zastanow co ty wogole piszesz neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lofca Lethiel lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh patszu na poczohrany lepeq ... xd czochru czochru Lethiel. ja śmieśnu O_- ... hie drapu drapu no poce hmmm fskkooje na szyrandol. O.o xd *uklada wloski* nio .. :] .. *patrzy w goore na zyrandol* tesh cie !! whee 4laugh *podskakooje wyciagając lapki do goory*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya wiem , że masz UT xd whee to kiedy pogramy meczyk ? xd 1 na 1 xd (musze zobaczyć jak grasz ^^ 4laugh ^^ ) a no własnie taki tyciutki problem jest ............. jak probowalem zagrac z Bee to nie mogłem sie do niego podłaczyc stare ........... a tak pozatym teraz zaczełem grac w "Jedi Academy" na multi playera (pewnie mi sie znudzi za dwa dni jak zwykle)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Libido69 We wszystkim, mowisz? 3nodding heart no jasne ............. whee ............. Mrrr... wobec tego, twoja dziewczyna musi byc BARDZO zadowolona 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:54 pm
Libido69 Lethiel lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh *konczy lizac loda* A ja pana nie-ortografa nie znam... Libido... *podaje mu reke*.. 3nodding heart dŹiń dobły.... biega do okoola, >_> ... a ja ciebie tesh nie znayu. lofca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:55 pm
Lethiel agut Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... dobre pytanie...a o co jej chodzi wogole?? nie wiem.. jeszcze sie do mojego buta przyczepila crying xd xd xd Ijee...nie wybaczalne!!*przytula i pociesza biedna Lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca patszu na poczohrany lepeq ... xd czochru czochru Lethiel. ja śmieśnu O_- ... hie drapu drapu no poce hmmm fskkooje na szyrandol. O.o xd *uklada wloski* nio .. :] .. *patrzy w goore na zyrandol* tesh cie !! whee 4laugh *podskakooje wyciagając lapki do goory* wiecie jestescie do siebie podobni sweatdrop ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... Nie no z tym tekstem to mnie teraz rozwalilas ? neutral Nudzi ci sie czy co ze sie za ludzi rzucasz?! I myslisz ze to jest takie fajne czy jak ? neutral Wez sie zastanow co ty wogole piszesz neutral o tak, jestem wielki i wspanialy dzieki temu... nie lubie sie zastanawiac... bo wtedy powstaja roznego rodzaju pytania na ktore, nie ma odpowiedzi badz nie chce takowej znalesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:56 pm
Lethiel lofca Lethiel lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh patszu na poczohrany lepeq ... xd czochru czochru Lethiel. ja śmieśnu O_- ... hie drapu drapu no poce hmmm fskkooje na szyrandol. O.o xd *uklada wloski* nio .. :] .. *patrzy w goore na zyrandol* tesh cie !! whee 4laugh *podskakooje wyciagając lapki do goory* lapu istotke podskakoojacom i wciangu na goore... pac ppluszofom malpom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... dobre pytanie...a o co jej chodzi wogole?? a co ja jej kolezanka... nie wiem.. blaugh sorki myslalam ze tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel lofca patszu na poczohrany lepeq ... xd czochru czochru Lethiel. ja śmieśnu O_- ... hie drapu drapu no poce hmmm fskkooje na szyrandol. O.o xd *uklada wloski* nio .. :] .. *patrzy w goore na zyrandol* tesh cie !! whee 4laugh *podskakooje wyciagając lapki do goory* wiecie jestescie do siebie podobni sweatdrop ........... wreszcie jakas pokrewna dusza 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|