|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:47 pm
Falcone Libido69 Falcone Ntsumi_Aya ja bym porobiła kompletne nic przed kompem.... jakie to ciekawe xd taa.... dokładniej graliśmy w siate xd (fajnie sie celowało prosto w brachola xd xd xd xd > )siatka jest fajna bo ...... bo jestem w niej dobry xd ...jestes dobry w czyms jeszcze? *lize powoli roztapiajacego sie loda* 3nodding heart jak chcem to jestem dobry we wszytkim 3nodding ............ ale moje lenistwo mi przeszkadza ........... ............ kocham beztroske zycie , czuje sie jak hmurka na niebie xd ......... We wszystkim, mowisz? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Obra , ja sie zmywam xd Dobranoc wszystkim papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:48 pm
Falcone Ntsumi_Aya Jeeeeeeee Siata & kosz rulez biggrin xd (moje dwa ulubione sporty poza wkurzaniem brata xd ) *przytula xd * hmm moj ulubiony sport to szachy .............. teraz sie przymierzam do podwodnej parti z kolega .............. no i oczywiscie bierki przez telefon to tez kocham xd xd xd xd a jak się w to gra ? xd szachy - też niezła rzecz ^^ whee żegnam tych co poszli i witam tych co przyszli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ninja .. noodzi mi sie .. ninja mnie tesh.... sweatdrop co z tego wynika? *wzroosha ramionkami* taaa.... ale na ciebie kos chociaz skacze... a co ze mną?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya lofca Lethiel ninja .. noodzi mi sie .. ninja fskakooje jej na glofe biggrin hi Oo my się chyba jeszcze nie znamy witaj ^^ Aya jestem ^^ Łofiecka jestem ... fitam! biggrin macha nogom biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:49 pm
lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:50 pm
~~lena-undesaid~~ taaa.... ale na ciebie kos chociaz skacze... a co ze mną?? crying xd xd xd *rzooca w nia poduchą* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 We wszystkim, mowisz? 3nodding heart no jasne ............. whee .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh *konczy lizac loda* A ja pana nie-ortografa nie znam... Libido... *podaje mu reke*.. 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:51 pm
Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... dobre pytanie...a o co jej chodzi wogole??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lofca zafinienty o Lethiel heart a ona o niego O_o ... U_U ... no ciekawie nie pofiem heart xd ... *odwija sie z lofcy* *czochru go po głoowce* whee lubie cie wink ..smieszny jesteś whee 4laugh patszu na poczohrany lepeq ... xd czochru czochru Lethiel. ja śmieśnu O_- ... hie drapu drapu no poce hmmm fskkooje na szyrandol.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:52 pm
agut Ozzwald agut M-Teen agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co? ja bym sie raczej zapytal czy wie co to jest hektar... dobre pytanie...a o co jej chodzi wogole?? nie wiem.. jeszcze sie do mojego buta przyczepila crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|