|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ja bym porobiła kompletne nic przed kompem.... jakie to ciekawe xd taa.... dokładniej graliśmy w siate xd (fajnie sie celowało prosto w brachola xd xd xd xd > )siatka jest fajna bo ...... bo jestem w niej dobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy eeeeeeee............ .....jestem where were thou o brother?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:39 pm
Falcone a wiecie ze ja was wszytkich kocham xd tak p[ozatym jakos kolory mi mrugaja przed oczami xp to chyba niezbyt dobrze co question xd Oo Oo aa dobrze sie czujesz ? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy eeeeeeee............ .....jestem *przygląda się włosom opcego* Drodzy państwo, rozpoczynamy zakłady! Czy włosy Opcego zostana zaatakowane przez grzebień Lethiel, czy też nie? Smsy o treści 'tak' lub 'nie' prosimy przesyłać pod numer 7988!! *wyciaga grzebieN* twisted O.o *zauwasha lene* redface *chowa grzebień za plecami* *wysczerz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ni_Ola PointZer0 Ni_Ola szkoda bo sie nudze i chcialam sie zachaczyc o coś ... ale wiesz twoja opaska obraza moje przekonania relogijne. xd A twoja kokarda we włosach uraża moje stanowisko w sprawie daltonizmu oraz homoseksualnych związk�w mężczyzn no nie no jak mozesz. jestes okropny, ide sie poskarze, crying A teraz jeszcze będę przeżywał traumę i do końca życia będę wymiotował jak kobieta będzie płakać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:41 pm
Falcone Ntsumi_Aya ja bym porobiła kompletne nic przed kompem.... jakie to ciekawe xd taa.... dokładniej graliśmy w siate xd (fajnie sie celowało prosto w brachola xd xd xd xd > )siatka jest fajna bo ...... bo jestem w niej dobry xd ...jestes dobry w czyms jeszcze? *lize powoli roztapiajacego sie loda* 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya ja bym porobiła kompletne nic przed kompem.... jakie to ciekawe xd taa.... dokładniej graliśmy w siate xd (fajnie sie celowało prosto w brachola xd xd xd xd > )siatka jest fajna bo ...... bo jestem w niej dobry xd Jeeeeeeee Siata & kosz rulez biggrin xd (moje dwa ulubione sporty poza wkurzaniem brata xd ) *przytula xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya xd Oo Oo aa dobrze sie czujesz ? Oo powiedzmy ze nie spałem dosc długo ............ w piatek kolezanki sie mnie pytały czy ja sie maluje pod oczami xd a to od bezsenosci sweatdrop ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:43 pm
Falcone Ntsumi_Aya xd Oo Oo aa dobrze sie czujesz ? Oo powiedzmy ze nie spałem dosc długo ............ w piatek kolezanki sie mnie pytały czy ja sie maluje pod oczami xd a to od bezsenosci sweatdrop ............ a Kinga bezsennosc czytal ? jak nie to zaraz do lektury !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen agut Kitty ShadowCat M-Teen Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD jak mozesz to mowic, w dodatku przy mnie I DO TEGO CAPSEM! gonk scream crying xp ja nie dostałam nic od dawna... zapomnieli o mnie crying crying jak chcesz to ja ci moge wyslac razz agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _" ze co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|