|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:31 pm
ninja *wdrapooje sie na stosik poduszek* *podskakooje* *łapie zyrandol* *wlazi na niego* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:31 pm
Kitty ShadowCat M-Teen Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD jak mozesz to mowic, w dodatku przy mnie I DO TEGO CAPSEM! gonk scream crying xp ja nie dostałam nic od dawna... zapomnieli o mnie crying crying jak chcesz to ja ci moge wyslac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:32 pm
*zakopooje sie w podoochach, loorka, obmysla strategie na czwartek...* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Melania Moon no to do wiadomosci moje to tez byla ironia blaugh "przejebane" teraz sie zastanow co to jest... hmmm... to moze byc ciezkie. lepiej wstawie jakis obrazek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma ktos ochote na loda? 3nodding heart Mrrraaauu... malinowe *lize loda swoim jezyczkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ni_Ola PointZer0 Ni_Ola chce powiedziec ze to niezgodne z regulaminem poniewasz ta rozmowa moze go krepować. Chcę powiedziec ze jego reakcja w żaden spos�b nie okazała jego krępacji tudzież dyskomfortu wobec zaistniałej sytuacji per saldo nie odnoszę akcji jako dla niego obraźliwej tudzież niesmacznej a jesli powiem ze sluchanie tych rozmow mnie krepuje ? Sprecyzuj " tych " Pozatym nikt nie zmusza do ich wysluchiwania i nie są one kierowane do ciebie w formie ataku Szkoda bo sie nudze i chcialam sie zachaczyc o coś ... ale wiesz twoja opaska obraza moje przekonania religijne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:33 pm
ej Ni_Ola w sygnaturce masz blad bo powinno byc chyba "Sasuke" a nie "Saske" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:34 pm
agut Kitty ShadowCat M-Teen Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD jak mozesz to mowic, w dodatku przy mnie I DO TEGO CAPSEM! gonk scream crying xp ja nie dostałam nic od dawna... zapomnieli o mnie crying crying jak chcesz to ja ci moge wyslac razz agut! scream jak mozesz ta tauzenowska kilkohektarowa PLACE dzieli nas właśne a ty chce sz dawac komus o hektary kilometrow s tad! *but lethiel spadl jej na glowe* OUĆ! *patrzy w gore* wiadomo kto włazi na zyrandol! sweatdrop xp agh!!!!! ide polowac w markecie _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Melania Moon no to do wiadomosci moje to tez byla ironia blaugh "przejebane" teraz sie zastanow co to jest... ..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra zegnam wszystkich ide spoczac moje zmeczone cialo w mym wygodnym lozu. Dobrze mi sie dzis gadalo a wiec dziekuje za mile towarzystwo, zegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual jestem szcescliwym czlowiekiem i szczerym do bolu, moze i dlatego mam powodzenie 3nodding hyhy....zleksza bekrytyczny jestes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:35 pm
Ozual dobra zegnam wszystkich ide spoczac moje zmeczone cialo w mym wygodnym lozu. Dobrze mi sie dzis gadalo a wiec dziekuje za mile towarzystwo, zegnam. Na razie Ozual xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:35 pm
Falcone ej Ni_Ola w sygnaturce masz blad bo powinno byc chyba "Sasuke" a nie "Saske" xd on mnie atakuje, a moze ja chcialam tak co ?? czy wszyscy sie na mnie owzieli crying ... xp nudne to robienie z siebie ofiary i gadania glupot biggrin ide sie puszcze w tango pa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|