|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:27 pm
Falcone Witam tych co nie przywitałem i zegnam tych co nie pozegnalem xd ........ nie chce mi sie do kazdego osobnego POSTA pisac sweatdrop ........ *dopowiada glosem Falca* i tym samym trace bo moje lenistwo nie pozwala mi uzbierac wiecej g niz mam! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem szcescliwym czlowiekiem i szczerym do bolu, moze i dlatego mam powodzenie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:28 pm
Ni_Ola PointZer0 Libido69 Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD Ohh.. wiec jestes prawiczkiem.. wink heart 3nodding blaugh Czyżbyś miałą chrapkę na rozdziewiczenie go ? xd chce powiedziec ze to niezgodne z regulaminem poniewasz ta rozmowa moze go krepować. a to juz jego sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat M-Teen Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD jak mozesz to mowic, w dodatku przy mnie I DO TEGO CAPSEM! gonk scream crying xp ja nie dostałam nic od dawna... zapomnieli o mnie crying crying mojego piksela pogrzebali żywcem i.. też zapomnieli cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual jestem szcescliwym czlowiekiem i szczerym do bolu, moze i dlatego mam powodzenie 3nodding eek to ta czapa raczej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Libido69 PointZer0 Libido69 Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD Ohh.. wiec jestes prawiczkiem.. wink heart 3nodding blaugh Czyżbyś miałą chrapkę na rozdziewiczenie go ? xd 3nodding heart No łądnie , kolejna nimfomanka na Gildii xd ( nie abym na ów fakt narzekał domokun ) :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:29 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ni_Ola Ozual jestem szcescliwym czlowiekiem i szczerym do bolu, moze i dlatego mam powodzenie 3nodding eek to ta czapa raczej. xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:30 pm
Lethiel Falcone Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD skoro latajaca skrzyneczka na ekranie sprawia ci tyle radosci .......... to ................... to ..................... to ....................... to bardzo ciekawy z ciebie człowiek sweatdrop xd xd xd mnie te skrzyneczki wkooshaja.. wolałabym jakiegoś pink linka.. albo giftboxsika whee heart whee ktorego ja nigdy nie dostałam xp i chyba juz NIGDY nie dosatne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to ze jestem czlowiekiem mnie nie krepuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon no to do wiadomosci moje to tez byla ironia blaugh "przejebane" teraz sie zastanow co to jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|