|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD Ohh.. wiec jestes prawiczkiem.. wink heart 3nodding blaugh Czyżbyś miałą chrapkę na rozdziewiczenie go ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD jak mozesz to mowic, w dodatku przy mnie I DO TEGO CAPSEM! gonk scream crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Melania Moon Libido69 Kukus ~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream I nIeZgOdnE z ReGulAmInEm KoTkU xd 3nodding heart co do regulaminu: "II.POSTOWANIE 6) Piszemy w sposob czytelny i zrozumialy: - Nie uzywamy "zacietego CapsLocka" (To JeSt ZaCiEtY CaPsLoCk xp ) " xd to sie nazywa ironia. nie jestem pewien czy zrozumialas... Bystra Bestia 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:25 pm
Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD skoro latajaca skrzyneczka na ekranie sprawia ci tyle radosci .......... to ................... to ..................... to ....................... to bardzo ciekawy z ciebie człowiek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Libido69 Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD Ohh.. wiec jestes prawiczkiem.. wink heart 3nodding blaugh Czyżbyś miałą chrapkę na rozdziewiczenie go ? xd 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD nuuu mnie ten fart juznie spotyka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:26 pm
M-Teen Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD jak mozesz to mowic, w dodatku przy mnie I DO TEGO CAPSEM! gonk scream crying xp ja nie dostałam nic od dawna... zapomnieli o mnie crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Melania Moon Libido69 Kukus ~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream I nIeZgOdnE z ReGulAmInEm KoTkU xd 3nodding heart co do regulaminu: "II.POSTOWANIE 6) Piszemy w sposob czytelny i zrozumialy: - Nie uzywamy "zacietego CapsLocka" (To JeSt ZaCiEtY CaPsLoCk xp ) " xd to sie nazywa ironia. nie jestem pewien czy zrozumialas... no to do wiadomosci moje to tez byla ironia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 racqel Melania Moon Libido69 Kukus ~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream I nIeZgOdnE z ReGulAmInEm KoTkU xd 3nodding heart co do regulaminu: "II.POSTOWANIE 6) Piszemy w sposob czytelny i zrozumialy: - Nie uzywamy "zacietego CapsLocka" (To JeSt ZaCiEtY CaPsLoCk xp ) " xd to sie nazywa ironia. nie jestem pewien czy zrozumialas... Bystra Bestia 3nodding heart sie wie, mloda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD skoro latajaca skrzyneczka na ekranie sprawia ci tyle radosci .......... to ................... to ..................... to ....................... to bardzo ciekawy z ciebie człowiek sweatdrop xd xd xd mnie te skrzyneczki wkooshaja.. wolałabym jakiegoś pink linka.. albo giftboxsika whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Libido69 Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD Ohh.. wiec jestes prawiczkiem.. wink heart 3nodding blaugh Czyżbyś miałą chrapkę na rozdziewiczenie go ? xd chce powiedziec ze to niezgodne z regulaminem poniewasz ta rozmowa moze go krepować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo.... a ja dostalam blue giftboxa surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 PointZer0 Libido69 Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD Ohh.. wiec jestes prawiczkiem.. wink heart 3nodding blaugh Czyżbyś miałą chrapkę na rozdziewiczenie go ? xd 3nodding heart No łądnie , kolejna nimfomanka na Gildii xd ( nie abym na ów fakt narzekał domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|