|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:18 pm
Ntsumi_Aya *zamienia się w wila i przewraca Flaca na sterte puduszek ^^ * rysowałeś coś ostatnio ? ^^ rysowac ...... yyyy...... nie XD .......... za leniwy jestem .......... pewnie przez pogode sweatdrop ............ nawet nie moglem se wyjsc polezec na trawce ani po lesie pochodzic stare ...............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem taki glodny ze zaczolem juz do myszki sie dogryzac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:20 pm
Falcone Ntsumi_Aya *zamienia się w wila i przewraca Flaca na sterte puduszek ^^ * rysowałeś coś ostatnio ? ^^ rysowac ...... yyyy...... nie XD .......... za leniwy jestem .......... pewnie przez pogode sweatdrop ............ nawet nie moglem se wyjsc polezec na trawce ani po lesie pochodzic stare ............... Rysuj rysuj , jak ja sie zmobilizowalem to tobie to bez problemu przyjdzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream psheprasham... ale zauwarzylam to w mojowie posta....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam tych co nie przywitałem i zegnam tych co nie pozegnalem xd ........ nie chce mi sie do kazdego osobnego POSTA pisac sweatdrop ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus ~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream I nIeZgOdnE z ReGulAmInEm KoTkU xd 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:21 pm
jestem taaaaaaaaaka zmezona siedzeniem na działca.. ze czuje sie okropnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:21 pm
BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:22 pm
Libido69 Kukus ~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream I nIeZgOdnE z ReGulAmInEm KoTkU xd 3nodding heart co do regulaminu: "II.POSTOWANIE 6) Piszemy w sposob czytelny i zrozumialy: - Nie uzywamy "zacietego CapsLocka" (To JeSt ZaCiEtY CaPsLoCk xp ) " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:23 pm
Falcone Witam tych co nie przywitałem i zegnam tych co nie pozegnalem xd ........ nie chce mi sie do kazdego osobnego POSTA pisac sweatdrop ........ to jest strasznie nie teges. co chwila ktos przychodzi i.... emmmm.....no.... ahhh.... ide bo usypiam i nie wiem co chcialam napisac gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual BOZE , DOSTALEM SKRZYNKE PRZEDCHWILA, JESTEM SZCZELIWY JAK NIGDY DOTAD Ohh.. wiec jestes prawiczkiem.. wink heart 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Libido69 Kukus ~~lena-undesaid~~ duzo literek ze zbędnym capsem mogę cię prosić być ogarnęła ten caps, bo to jest wkurzające? scream I nIeZgOdnE z ReGulAmInEm KoTkU xd 3nodding heart co do regulaminu: "II.POSTOWANIE 6) Piszemy w sposob czytelny i zrozumialy: - Nie uzywamy "zacietego CapsLocka" (To JeSt ZaCiEtY CaPsLoCk xp ) " xd to sie nazywa ironia. nie jestem pewien czy zrozumialas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|