|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:08 pm
mialem na mysli salatke vinegret blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:08 pm
Kitty ShadowCat uhuhu..... w szczecinie burza będzie.... sweatdrop buuuurza @____@ buuurza.... czemu u mnie nie było dawno żadnej burzy crying crying crying buuuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:09 pm
Falcone Witam wszystkich .................. hejka blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual *budzi sie i wstaje* mam ochote na .... *zdaje sobie sprawe ze wszyscy to slysza i widzia* A moze ja na cos sie przydam? Hm? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Kitty ShadowCat uhuhu..... w szczecinie burza będzie.... sweatdrop na pomorzu tylko pada stare .............. tez chcem burze sweatdrop yeyy... pshed chwilą grzmotnęło heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mialem na mysli salatke vinegret blaugh heart mnm...czyzby sie jakies papu szykowalo??:> biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya wiesz, że przed chwila był tu Toolek ? xd hihihi , ale zmył się zanim zdążyłam do niego zagadać ^^ xd (nie gadałam z nim od tamtej pamiętnej chwili ^^ ) Toolek .......... kurcze dawno go nie widziałem .......... myslalem ze jeszcze w lodowie moze lezy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual mialem na mysli salatke vinegret blaugh heart mow jak chcesz, ... ale ja widze, ze na wycieczke jedziesz i testujesz namioty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:10 pm
mhmhmmmmmmmmmmhh czemu nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:10 pm
Libido69 Ozual *budzi sie i wstaje* mam ochote na .... *zdaje sobie sprawe ze wszyscy to slysza i widzia* A moze ja na cos sie przydam? Hm? 3nodding heart ...To bez wątpienia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Kitty ShadowCat uhuhu..... w szczecinie burza będzie.... sweatdrop buuuurza @____@ buuurza.... czemu u mnie nie było dawno żadnej burzy crying crying crying buuuuuuu crying ja tez kce burze.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobry wieczor wszystkim smile i witam panicza Zer0 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Libido69 Ozual *budzi sie i wstaje* mam ochote na .... *zdaje sobie sprawe ze wszyscy to slysza i widzia* A moze ja na cos sie przydam? Hm? 3nodding heart ...To bez wątpienia xd Oj, Punkciku... cos Ty dzisiaj taki zazdrosny 3nodding heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|