|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 3:00 pm
Vykk Delein Sayokun UWAGA OTO DLUGO OCZEKIWANA... GALERYJA Z SIERAKENZA www.wakacjershm.za.pl puzniej sie wcisnie ten link do napisu przed nim ale obecnie znow sie cos z gaia posrytaloEEEEEEEEK! Boskie Zdjecia! Kurde balans, za rok jade!!! Masz boska koszulke! Ja tez taka chce! rofl nie ma bata...tez sie pisze jesli da rade biggrin ...przygarniecie jeszcze jedna dusze do siebie prawda rolleyes question rofl kiedy mozna miejsca rezerwowac?? dobre pytanie... zjazd bedzie w przyszlym roku ale trzeba rezerwowac miejsca duuurzo wczesniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 3:45 pm
Sayokun UWAGA OTO DLUGO OCZEKIWANA... GALERYJA Z SIERAKENZA www.wakacjershm.za.pl puzniej sie wcisnie ten link do napisu przed nim ale obecnie znow sie cos z gaia posrytalo gonk *zamyka sie w lazience*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 12:55 pm
Miho_14 Sayokun UWAGA OTO DLUGO OCZEKIWANA... GALERYJA Z SIERAKENZA www.wakacjershm.za.pl puzniej sie wcisnie ten link do napisu przed nim ale obecnie znow sie cos z gaia posrytalo gonk *zamyka sie w lazience* mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 2:13 pm
Sayokun UWAGA OTO DLUGO OCZEKIWANA... GALERYJA Z SIERAKENZA www.wakacjershm.za.pl puzniej sie wcisnie ten link do napisu przed nim ale obecnie znow sie cos z gaia posrytalo...czym wyscie te zdjecia robili...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 5:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 2:23 am
RUFUS.ABBYSINIAN Sayokun UWAGA OTO DLUGO OCZEKIWANA... GALERYJA Z SIERAKENZA www.wakacjershm.za.pl puzniej sie wcisnie ten link do napisu przed nim ale obecnie znow sie cos z gaia posrytalo...czym wyscie te zdjecia robili...? tanim aparatem za 300zl sweatdrop zdjecia ze skarpy nie wyszly bo bylo juz dosc ciemno, daleko, lampa blyskowa nie docierala, a ten aparat nie ma zooma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 11:42 am
Gosiak wyrabane oldshoolowe okularki cool
reszta tez niczego sobie ale ja sie na dziewczynach nie znam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 11:48 am
Baliaur Gosiak wyrabane oldshoolowe okularki cool
reszta tez niczego sobie ale ja sie na dziewczynach nie znam rofl bueheheheheh dzieki nu troche krzywe sa ale ciiii nikt nie widzi sroubki sie rozkrecily i musze cos z tym zrobic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 11:55 am
Gosiak Baliaur Gosiak wyrabane oldshoolowe okularki cool
reszta tez niczego sobie ale ja sie na dziewczynach nie znam rofl bueheheheheh dzieki nu troche krzywe sa ale ciiii nikt nie widzi sroubki sie rozkrecily i musze cos z tym zrobic blaugh czepiasz sie.. i tak sa zrabiste razz
ja musze jedne brachlow ukrasc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 11:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 3:45 am
xd Ale sie z tej fotki zlewalam chyba z pol nocy xd blaugh LOL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 8:53 am
...No to czas znowu na mnie. ...Te zdjecia specjalnie sa ciemne, sa czarnobiale, ruszaja sie. ...Specjalnie takie malutkie i na niektorych prawie nic nie widac. ...Bo tak. W koncu to moje zdjecia. ... ...Zapraszam do ogladania. ...1 ...2 ...3 ...a to juz znacie ...To tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 10:11 am
hehe....fajna masz fryzurke mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 10:14 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...No to czas znowu na mnie. ...Te zdjecia specjalnie sa ciemne, sa czarnobiale, ruszaja sie. ...Specjalnie takie malutkie i na niektorych prawie nic nie widac. ...Bo tak. W koncu to moje zdjecia. ... ...Zapraszam do ogladania. ...1 ...2 ...3 ...a to juz znacie ...To tyle. ty tak sie nie doluj chłopie- mimo żem facet umiem rozpoznać rasowego samca blaugh rozpoznalem jakby nie bylo wiadomo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|