|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:00 am
Dlaczego wszyscy sobie poszli? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:01 am
Eurina Vam Antoni_Piczywlos ooooooo... widze, że sie złapałem na jakiś pierdolnik grubszy... laska, dasz mnie też jednego kija? komu defasonujemy gębę i za co, bejbe? Chcesz moge DAC CI KIJEM jezeli lubisz bol.... biggrin no no no... twarda sztuka, widze... na kwiaty i romantyczne ściemnianie cie raczej nie wyhacze biggrin wydaje mi sie, że lepszym sposobem będzie spacer po cmentarzu i exhumacja kilku pokrewnych dusz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:03 am
Eurina Vam Dlaczego wszyscy sobie poszli? crying ja nadal jestem... tylko sie zastanawiam co komu i czym rozjebać domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:06 am
biggrin surprised Yeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:10 am
Eurina Vam biggrin surprised Yeeeeeeee no i sie zaczęło... i niech mi ktoś powie, że potrzebujemy sprzątaczki to zajebie młotem kowalskim przez czerep... zapomniałaś sieknąć tego... *rozpirza barokowy stooł uderzeniem z "bekhenda"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:29 am
*łapie za sedes stojący w kącie i rzuca nim przez cały pokooj* i nie wracaj, kurwa blaugh *sedes rozbija się o ściane na drobne części* zajebista rozrywka... chyba mi się tu spodoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:32 am
Antonio! Faranto! Zgrzalam sie od tej calej zabawy! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:36 am
Eurina Vam Antonio! Faranto! Zgrzalam sie od tej calej zabawy! redface to zdejmij coś z siebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:42 am
Hmmm.... Jestem ciekawa kto to bedzie sprzatal. Az nie moge uwierzyc, ze sama to zrobilam! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:47 am
Eurina Vam Hmmm.... Jestem ciekawa kto to bedzie sprzatal. Az nie moge uwierzyc, ze sama to zrobilam! eek pewną pomoc z naszej strony otrzymałaś... a kto powiedział, że ktokolwiek to posprząta? będzie zalegało, aż ktoś sie zabije i każą usunąć lub się ktoś wkurzy i wywiezie bajzel... mnie to nie wadzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:56 am
Kukus Eurina Vam Hmmm.... Jestem ciekawa kto to bedzie sprzatal. Az nie moge uwierzyc, ze sama to zrobilam! eek pewną pomoc z naszej strony otrzymałaś... a kto powiedział, że ktokolwiek to posprząta? będzie zalegało, aż ktoś sie zabije i każą usunąć lub się ktoś wkurzy i wywiezie bajzel... mnie to nie wadzi A oto krajobraz po bitwie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:45 am
a tu znowu rozpeirducha?! Kurwa dzieciaki zachowujcie sie! Byle jak ale jednak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:48 am
Isobelle a tu znowu rozpeirducha?! Kurwa dzieciaki zachowujcie sie! Byle jak ale jednak biggrin czemu ty zawsze, kurwa, tu jesteś? nie możesz się na HQ pojawić... tam jest głoowny topic gildii, tu jest pierdolnik towarzysko chamski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 11:50 am
Kukus Isobelle a tu znowu rozpeirducha?! Kurwa dzieciaki zachowujcie sie! Byle jak ale jednak biggrin czemu ty zawsze, kurwa, tu jesteś? nie możesz się na HQ pojawić... tam jest głoowny topic gildii, tu jest pierdolnik towarzysko chamski... Cio to HQ??? Ja prosta ciota jestem nierozumie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|