|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:17 am
Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:19 am
revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen on nie pali domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:20 am
YumiTao revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen on nie pali domokun zalerzy co i czy jest okazja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen on nie pali domokun no to juz wiem....nie bylo pytania.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:21 am
revcat Arife a mnie to widze wam nie brakowalo...
stare
Zgadnijcie po ile chodza Giftboxy i trunki...
ja wlasnie gifta wystawilam za 16,5 k i to jest promocja... napijesz sie? *patrzy na nia pytajaco* Kotek, napije sie pewnie ze tak...
a przy pkazji *patrzy na Addika*
masz 2 zalegle bany mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:21 am
revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen nunu nu naofug9aoufvbo haszzzzzzzzzzzzzzz...........szyszynka....... *powiedzial opcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:24 am
opcy revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen nunu nu naofug9aoufvbo haszzzzzzzzzzzzzzz...........szyszynka....... *powiedzial opcy* rofl rofl rofl
gfvtrvgftr oi !
tez sie teraz zastanawiam czy czasem sobie nie wyjsc na jednego sybolicznego...*patrzy w strone Ozza i szczerzy zeby* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:25 am
Arife ...a przy pkazji *patrzy na Addika* masz 2 zalegle bany mrgreen yyy .. ze co ... eek ehs... stare a jak tam samopoczucie ... lepiej ci dzisiaj [poco ja sie wogle to pytam ... pewnie zara z jakims textem wyskoczy ... confused z resztato nie moja sprawa ] *gryzie sie w jezyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife revcat Arife a mnie to widze wam nie brakowalo...
stare
Zgadnijcie po ile chodza Giftboxy i trunki...
ja wlasnie gifta wystawilam za 16,5 k i to jest promocja... napijesz sie? *patrzy na nia pytajaco* Kotek, napije sie pewnie ze tak...
a przy pkazji *patrzy na Addika*
masz 2 zalegle bany mrgreen dwa... jak dojdzie do 4 czyli do wieszkosci glosow tutejszych modow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy revcat Ozzwald wrocilem... nawet nie pamietam kiedy stad zniknalem... tez mi sie to zdarza..... a czy Ty czasem nie palisz razem z opcym? mrgreen nunu nu naofug9aoufvbo haszzzzzzzzzzzzzzz...........szyszynka....... *powiedzial opcy* podzielilbys sie..... mrgreen Arife to polewam *polewa po szklankach* i jeszcze cos mam *wstaje i wychodzi, za moment wraca z drweniana beczka i stawia ja na stol* to sa ogorki tak na zagryche mrgreen zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:26 am
YumiTao rofl rofl rofl
gfvtrvgftr oi !
tez sie teraz zastanawiam czy czasem sobie nie wyjsc na jednego sybolicznego...*patrzy w strone Ozza i szczerzy zeby* mrgreen zalerzy co... ale jak masz ochote to idz... co ja bede ci bronic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:28 am
revcat Arife to polewam *polewa po szklankach* i jeszcze cos mam *wstaje i wychodzi, za moment wraca z drweniana beczka i stawia ja na stol* to sa ogorki tak na zagryche mrgreen zdrowie! o kuna......... drewniana beeczka........... cool rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|