|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 9:40 am
redface aj takie rozmazane, śmieszne mam ręce tutaj... a zdjęcie to z wakacji jest, dluzsze wlosy mam teraz :> ale grzywke nadal na bok, lubię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 9:49 am
hela bertz redface aj takie rozmazane, śmieszne mam ręce tutaj... a zdjęcie to z wakacji jest, dluzsze wlosy mam teraz :> ale grzywke nadal na bok, lubię a ja te 'ladną' dziewczynę wydziałem na żywo! hejże!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 10:05 am
dziki_wieprz hela bertz redface aj takie rozmazane, śmieszne mam ręce tutaj... a zdjęcie to z wakacji jest, dluzsze wlosy mam teraz :> ale grzywke nadal na bok, lubię a ja te 'ladną' dziewczynę wydziałem na żywo! hejże! mrgreen @lady: masz oczy jak czekoladki :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 10:09 am
serio? Strasznie ciemne, nie? xd
a zapomniałam dodać, że kolonijnego zdjęcia nie wstawiłam, tylko zrobiłam nowe twisted Przynajmniej wiesz, jaką mniej więcej teraz bluzkę mam na sobie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 1:24 pm
tak, baardzo ciemne. myślę, że sporo osób mogłoby oddać swoje oczy w zamian za takie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 1:29 pm
@hela: jak zobaczyłam Twoje fotki to przypomniała mi się Księga Koheleta w ktorej stwierdzal, ze zycie jest marnoscią xd czemu się w ogole nie usmiechasz? Ladna jestes, pokazuj to, chwal sie, usmiechaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 1:34 pm
redface danke schwester!
nie wiem, poszukam jakiegos optymistycznego zdjecia i moze wstawie. ale to juz nie dziiiisiaj :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 1:38 pm
Anzelmo Się wtrącę, bo ominęło mnie sporo. ... Korasie, coś Ty, kuźwa, zrobił z kudłami? D: No zgadnij xp Jesteście zajebiste wszystkie i nie płakać mi tu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 1:54 pm
... Ognisko na stancji robiliście i Ci włosy spaliło? Nie? neutral
I nie ma to tamto - romantyczny jesteś, że ho-ho! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 1:55 pm
Anzelmo ... Ognisko na stancji robiliście i Ci włosy spaliło? Nie? neutral I nie ma to tamto - romantyczny jesteś, że ho-ho! mrgreen Masz na mysli mój wygląd, czy komplement post wyżej? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 1:59 pm
Nie dość, że kudły ściął, to jeszcze narcyzem się stał. Chodziło mi o wypowiedź mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 2:03 pm
Anzelmo Nie dość, że kudły ściął, to jeszcze narcyzem się stał. Chodziło mi o wypowiedź mrgreen Narcyzem, egocentrykiem, a nawet egoistą jestem od zawsze heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 17, 2010 2:07 pm
Prócz pierwszego, to resztę wiedziałem. Uhuhu... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 18, 2010 8:25 am
ichabot Jesteście zajebiste wszystkie i nie płakać mi tu! to bardzo miłe z twojej strony haha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|