|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:02 am
eeeeee............... co sie tu dzieje sweatdrop question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted crying Zaczeli beze mnie crying *podpływa do przytapiającej się nawzajem dwójki, nurkuje i ciągnie za nogi Say'iego* twisted hihihi !.... *wyrywa noge z uścisku sayego* *wyplywa i podtapia Geralta* twisted *Wiedźmin wstrzymał oddech i przestał się poruszać. Opadł na dno basenu. Czekał na reakcję...* eek aaa... *noorkooje i proobooje go wyciągnąć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Pakuje się do hmm.. budynku... Nie wiadomo jak i kiedy. Co prawda wysłała to coś, dzięki czemu miała wstąpić do gildii, ale nie jest pewna, czy ją do gildii przyjęli...* Eee... Niaf. No dobrze... Jak zwykle nie wiem, co jest grane... Powie mi ktoś...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm.....widze ze wiele mnie ominęło... eek
*skacze do basenu tak jak stoi*
muahahahahah! uwielbiam to.... twisted
*niebezpiecznie zbliża sie do pozostałych, niczego nie podejrzewających ludków*
hie hie hie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
moon.... mooniś..... mooniś mooniś twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:04 am
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Sayokun Lethiel Geralt_Bialy_Wilk *Geralt jak oszalały biegł chodniczkiem w strone nowiuteńkiego basenu... omało nie zahaczył o róg ściany, zatrzymał się przed samą wodą...* Czekajcie! Czekajcie! *Wiedźmin zrzucał z siebie ubrania, aż został tylko w spodenkach, po czym z przeraźliwym okrzykiem rzucił się do wody* -FANDANGOOOO! blaugh *odplywa kawalek zeby ukryć sie przed pluskiem* hihi whee podpływa i przytapia lethiel łaaaaa........ xd *wyplywa i przytapia go* hihi.... nie masz szans twisted crying Zaczeli beze mnie crying *podpływa do przytapiającej się nawzajem dwójki, nurkuje i ciągnie za nogi Say'iego* twisted hihihi !.... *wyrywa noge z uścisku sayego* *wyplywa i podtapia Geralta* twisted *Wiedźmin wstrzymał oddech i przestał się poruszać. Opadł na dno basenu. Czekał na reakcję...* eek aaa... *noorkooje i proobooje go wyciągnąć* *Geralt dalej się nie porusza... pod jego nosem rysuje się drobny, ironiczny uśmieszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:04 am
MoonInverse *Pakuje się do hmm.. budynku... Nie wiadomo jak i kiedy. Co prawda wysłała to coś, dzięki czemu miała wstąpić do gildii, ale nie jest pewna, czy ją do gildii przyjęli...* Eee... Niaf. No dobrze... Jak zwykle nie wiem, co jest grane... Powie mi ktoś...? Mooniś! <ścisq ścisq> ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai hmm.....widze ze wiele mnie ominęło... eek *skacze do basenu tak jak stoi* muahahahahah! uwielbiam to.... twisted *niebezpiecznie zbliża sie do pozostałych, niczego nie podejrzewających ludków* hie hie hie.... *ciągle proobooje wyciągnąć Geralta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MoonInverse *Pakuje się do hmm.. budynku... Nie wiadomo jak i kiedy. Co prawda wysłała to coś, dzięki czemu miała wstąpić do gildii, ale nie jest pewna, czy ją do gildii przyjęli...* Eee... Niaf. No dobrze... Jak zwykle nie wiem, co jest grane... Powie mi ktoś...? biggrin ..ja ci powiem witaj i nic wiecej bo sams ie gubic zaczołem ! agry !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delisa *pojawia sie w swoim fotelu* hejka biggrin co u was slychac question cze chodź pływać!!! chetnie biggrin eee ...... ale w czym question (ostatnio kiedy plywalam to w kislu wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:06 am
*przyglada sie z poza basenu * ach te dzieci ................... jeszcze sie pozabijaja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 7:07 am
Delisa eeeeee............... co sie tu dzieje sweatdrop question wsyłałam trejda 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *ciągle proobooje wyciągnąć Geralta* *Nagle łapie Lethiel za obie rączki i ciągnie ją pod wodą po całym basenie, po czym wypływa z nią na powierzchnię* Hhihihi lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone *przyglada sie z poza basenu * ach te dzieci ................... jeszcze sie pozabijaja stare *zostawia ironicznie uśmiechniętego Geralta* *wyplywa* sesese twisted *ochlapooje Falcone wodą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|